NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Richarlison maknuo Freda sa klupe jer je sjedio...

(VIDEO) Pogledajte kako je Richarlison maknuo Freda sa klupe jer je sjedio na Neymarovom mjestu

Urnebesni trenutak kada je Richarlison pomaknuo Freda jer je sjedio na Neymarovom mjestu za fotografiju reprezentacije Brazila na Svjetskom prvenstvu postao je viralan.

Titeova momčad je među favoritima da ode do kraja u Kataru i osvoji svoje prvo Svjetsko prvenstvo u 20 godina.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Neymar će ponovno biti njihov najutjecajniji igrač, kao što je bio gotovo cijelo desetljeće.

Jasno je vidjeti koliko ga poštuju njegovi suigrači iz reprezentacije. Među njima je i Richarlison, koji je želio da njegov prijatelj ima najbolje mjesto na slikanju. Nažalost za Freda, to je bilo na njegov račun. Pogledajte video ispod.

Fred sjedi i razgovara s Brunom Guimaraesom, prije nego što dojuri Richarlison.

Bez riječi hvata veznjaka Manchester Uniteda za ruku kako bi ga maknuo sa klupe.

Igrač Tottenham Hotspura pruža ruku kako bi pokazao na suprotnu stranu klupe. Zatim otprati Freda, sa zbunjenim izrazom lica, dalje niz klupu.

Fredovo novo mjesto bilo je između Raphinhe i Alexa Tellesa, a ne pored kapetana Marquinhosa.

Navijači na internetu reagirali su na isječak, nazivajući Richarlisona Neymarovim osobnim tjelohraniteljem.

Brazil je u skupini G zajedno sa Srbijom, Švicarskom i Kamerunom. Svjetsko prvenstvo započinju protiv Srbije 24. studenoga prije nego što se susreću sa Švicarskom 28. studenog. Zatim će se susresti s Kamerunom u posljednjoj utakmici u skupini 2. prosinca.

U nastavku pogledajte cijeli sastav Brazila:

Vratari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras)

Braniči: Dani Alves (Pumas), Danilo (Juventus), Alex Sandro (Juventus), Alex Telles (Sevilla), Bremer (Juventus), Eder Militao (Real Madrid), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Chelsea)

Veznjaci: Bruno Guimaraes (Newcastle United), Casemiro (Manchester United), Fabinho (Liverpool), Fred (Manchester United), Everton Ribeiro (Flamengo), Lucas Paqueta (West Ham United)

Napadači: Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar (Paris Saint-Germain), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham Hotspur), Rodrygo (Real Madrid), Vini Jr (Real Madrid)

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!