Pogledajte kako je Subašić spasio Vidu na dočeku (VIDEO)

Spektakularan doček priređen je srebrnim Vatrenima u Zagrebu, reprezentativci su na otvorenom autobusu čak šest sati putovali do trga bana Jelačića, a ukupno ih je pozdravilo više od pola milijuna ljudi.

U svom tom slavljeničkom zanosu, lako je moglo doći i do nezgode sa ozbiljnijim posljedicama, a Danijel Subašić spasio je Domagoja Vidu od pada sa autobusa.

Veselo je bilo na dočeku reprezentacije Hrvatske u Zagrebu, ali malo je nedostajalo da se slavlje pretvori u ozbiljniju nezgodu. Naime, Domagoj Vida koji je bio najaktivniji u slavlju na SP u Rusiji, nastavio je u istom ritmu i u prijestolnici Hrvatske.

Spin Palace

Odlični defanzivac je bio predvodnik velikog slavlja u Zagrebu i konstatno je igrao na krovu autobusa koji se kretao od zračne luke do Trga bana Josipa Jelačića.

//twitter.com/Antonio_Mtk/status/1019211015244959744

S obzirom na količinu emocija, u jednom je trenutku je izgubio ravnotežu. Umalo je pao među navijače okupljene na Trgu, ali nesreću većih razmjera je spriječio golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić pravovremenom reakcijom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.