NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako Rashford šalje Whitea po ćevape čak tri puta!

(VIDEO) Pogledajte kako Rashford šalje Whitea po ćevape čak tri puta!

Prelazak Bena Whitea u Arsenal doveo je do toga da navijači širom svijeta na internetu postavljaju snimke iz prošle sezone, kada ga je Marcus Rashford poslao po ćevape čak tri puta. Snimka je postala viralna.

Whiteov prelazak iz Brightona u Arsenal u iznosu od 50 milijuna funti, konačno je potvrđen u petak, nakon nekoliko tjedana nagađanja, a Mikel Arteta je rekao:” Ben nam je bio glavna meta i sjajno je što smo završili njegov transfer.”

Ovaj 23-godišnjak, koji je ovog ljeta ušao u momčad Garetha Southgatea za Euro, ali nije igrao, impresionirao je u svojoj debitantskoj sezoni u Premier ligi za Brighton prošle sezone.

Njegovi nastupi zaslužili su mu prelazak u Arsenal, ali sada je zbog toga ponovo podijeljen isječak iz utakmice protiv Manchester Uniteda.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!