NaslovnicaVijestiPogledajte kolika bi bila zarada Dinama nakon prolaska PAOK-a

Pogledajte kolika bi bila zarada Dinama nakon prolaska PAOK-a

Nogometaši zagrebačkog Dinama su pobijedili PAOK rezultatom 2:0 u prvom susretu osmine finala Konferencijske lige, što je prvi put u 46 godina da su slavili protiv grčkog kluba. Posljednji put su to postigli 1977. godine u Kupu UEFA protiv Olympiakosa.

Dinamo će sljedećeg četvrtka u Solunu braniti prednost od dva gola. Ukoliko se plasira u četvrtfinale, zaradit će milijun eura od UEFA-e.

Do sada je zagrebački klub ove sezone zaradio oko 7.3 milijuna eura. Prvo je osigurao oko 4.4 milijuna eura plasmanom u skupine Konferencijske lige, zatim nešto malo više od dva milijuna za tri pobjede i prolazak skupine, te još 600 tisuća eura za prolazak Betisa.

Ukoliko bi se eventualno plasirali u polufinale, to bi donijelo još dva milijuna eura, dok bi ulazak u finale rezultirao s dodatnih tri milijuna eura. Osvajanje bi u konačnici donijelo dodatnih dva milijuna eura.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!