NaslovnicaVijestiPogledajte naslovnicu Marce nakon pobjede nad Hrvatskom

Pogledajte naslovnicu Marce nakon pobjede nad Hrvatskom

Nakon dramatične utakmice u kojoj je Španjolska u produžecima slavila nad Hrvatskom Marca je izbacila naslovnicu uz naslov “Nezaboravno” ali i komentirala igru Hrvatske i Španjolske.

I Španjolskim novinarima je neshvatljivo mijenjanje kopački svega 7 minuta prije poluvremena a pišu da isto nije najbolje leglo ni Modriću i Daliću koji su od Rebića tražili objašnjenje. Momčad je u poluvremenu vjerojatno negodovala oko istog što je pogodilo Rebića koji je u igri ostao do 67’minute.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!