NaslovnicaVijestiPogledajte reakciju Shakire kada je Liverpool pobijedio Barcelonu sa 4-0 na Anfieldu!

Pogledajte reakciju Shakire kada je Liverpool pobijedio Barcelonu sa 4-0 na Anfieldu!

Čini se da je svaki veliki klub nedavno sudjelovao u nekoj vrsti dokumentarca. Izgleda da su se filmske ekipe nadale uhvatiti trenutak slave za Barcelonu prošle sezone, ali umjesto toga ih je dočekao poraz na Anfieldu u Ligi prvaka.

Pogledajte reakciju Shakire

Netko je zaključio da bi bila dobra ideja postaviti kameru kako bi se promatrala supruga Gerarda Piquea Shakira kako gleda utakmicu kod kuće sa djecom – to bilježi njene reakcije i ona izgleda prilično šokirano sa rezultatom utakmice:

Također je vrlo smiješno, jer izgleda da se djeca očito ne brinu ili zapravo ne razumiju što se događa. Barcelona se potpuno srušila te noći i bilo je očito što će se dogoditi dok se utakmica odvijala.

Mora da je bilo teško gledati iz daljine, pa pogledajte kako je to izgledalo u kući Shakire i Piquea.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!