NaslovnicaVijestiPogledajte šta je gospođa Guardiola dobila od Manchester Cityja

Pogledajte šta je gospođa Guardiola dobila od Manchester Cityja

Evo šta je gospođa Guardiola dobila od Manchester CityjaGuardiola je uradio svoj domaći zadatak da bi postao naredni šef Manchester Cityja u ljeto, nakon nekoliko mjeseci intenzivnog nagađanja oko njegove budućnosti.

šta je gospođa Guardiola dobila od Manchester Cityja

Starsport razumije da je njegova supruga, Cristina, dobila VIP obilazak College St. Bede u Manchesteru jučer.

Gospođa Guardiola, je viđena od strane posmatrača, koja je bila u pratnji supruge direktora fudbalskog kluba Manchester Cityja, Txikija Begiristaina, dok su provjeravali škole fudbala koje imaju veze sa klubom iz Manchestera.

Oko 40 igrača u akademiji Cityja su studenti u St. Bede-u i čak su obišli i školsku kapelu u kojoj se Roberto Mancini molio prije velikog trijumfa nad QPR-om, kada je osvojio naslov Premiershipa u 2012. godini.

Guardiola ima troje djece, sina Mariusa (13), kćeri, Marija (11) i Valentina (7), a nisu mogli biti ne impresionirani visokim standardom kojeg imaju objekti Manchester Cityja.

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

To je još jedan korak ka Guardiolinom preuzimanju kluba od Manuel Pellegrinija, koji se nevjerovatno dobro nosio sa pritiskom i uradio je zadivljujući posao na Etihadu, dok je sa druge strane Pep Guardiola izrastao u velikog trenera.

Ali izgleda da je sada sve određeno i da će bivši trener Barcelone postati menadžer u ljeto, zbog čega bi drugog njegova žena dolazila i pregledala škole i objekte koje ima Manchester City.

Pellegrini je osvojio titulu Premiershipa i Capital One kup u njegove dvije i pol godine vladavine sa Građanima i na tragu je još jednom trofeju ove sezone.

Ali sada se čini da on svoju budućnost u Manchesteru ne može spasiti, jer je tema “Guardiola” već završena i odlučena.

Guardiola bi trebao da preuzme City u Junu i kako njemački magazin Bild navodi, Pep će zarađivati oko 20 miliona funti godišnje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!