NaslovnicaVijestiPogledajte što je Perišić radio dan nakon utakmice u kojoj je odigrao...

Pogledajte što je Perišić radio dan nakon utakmice u kojoj je odigrao 120 minuta

Nakon pobjede nad Nizozemskom u produžecima rezultatom 4:2, Hrvatska se plasirala u finale Lige nacija. U nedjelju će se suprotstaviti Španjolskoj u finalnom susretu s početkom u 20:45. Ivan Perišić, koji je odigrao svih 120 minuta, oglasio se na Instagramu dan nakon velike pobjede protiv Nizozemaca.

Na fotografijama koje je podijelio, Perišić je prikazao svoje treninge u teretani. Iako nije prošlo ni 24 sata od teške i zahtjevne utakmice protiv Nizozemske, neumorni hrvatski ofenzivac ne odmara.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Perišić se fotografirao noseći dres Nizozemca Denzela Dumfriesa, s kojim je u srijedu vodio žestoke borbe na terenu. Dumfries i Perišić su bivši suigrači iz Intera iz pretprošle sezone te su također dobri prijatelji.

Perišić je stekao reputaciju kao jedan od najspremnijih hrvatskih igrača u proteklom desetljeću. Mnogi suigrači i treneri ističu njegovu predanost i kontinuirani rad na održavanju fizičke spremnosti.

Za Tottenham je ove sezone odigrao 44 utakmice. Zabio je jedan gol i upisao 12 asistencija u 2924 minute igre, a bio je i jedan od ključnih igrača u reprezentaciji pod vodstvom Dalića na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!