NaslovnicaVijestiPogledajte što je radio Antonio Rudiger dok su igrači Reala slavili pobjedu?

Pogledajte što je radio Antonio Rudiger dok su igrači Reala slavili pobjedu?

U nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, Real Madrid je nadmašio Bayern rezultatom 2:1, osiguravajući prolazak u finale s ukupnim rezultatom od 4:3. Bayern je poveo zapanjujućim golom Alphonsa Daviesa u 68. minuti, no Real je preokrenuo situaciju pogocima Joselua u 88. i 91. minuti. Finale između Real Madrida i Dortmunda se igra 1. lipnja na Wembleyu.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, igrači pod vodstvom trenera Carla Ancelottija zgrabili su se za ruke i krenuli trčati s jednog kraja stadiona Santiago Bernabeua na drugi, prije nego što su se bacili na travnjak. Među njima je bio i Antonio Rüdiger (31), koji je šaljivo kaskao kako bi ih sustigao. Njemački stoper je visoko podizao koljena u velikim koracima, što je izmamilo osmijeh na licima navijača Reala.

Rüdiger je tijekom svoje karijere igrao za Stuttgart, Romu, Chelsea i Real Madrid, gdje je bio od 2022. godine. Do sada je osvojio devet klupskih trofeja, a za Real je upisao 96 nastupa, postigao četiri gola i ostvario tri asistencije. Protiv Bayerna je odigrao punih 90 minuta, pritom asistirajući Joseluu za pobjednički pogodak, što ga je učinilo jednim od junaka svoje momčadi. Prema Transfermarktu, njegova vrijednost se procjenjuje na 25 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Evo koliko će novca zaraditi Dinamo ako Real Madrid podigne pehar...

0
Budućnost Dinamove europske sezone direktno je povezana s subotnjim finalom Lige prvaka između Reala i Borussije Dortmunda. Navijači okupljeni na Maksimiru snažno podržavaju Real...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!