NaslovnicaVijestiPogledajte tužnu objavu Tottenhama nakon ispadanja iz Europske lige!

Pogledajte tužnu objavu Tottenhama nakon ispadanja iz Europske lige!

Dinamo Zagreb je napravio čudo nakon što je u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige na Maksimiru nakon produžetaka ostvario pobjedu od 3-0 protiv Tottenhama i tako nadoknadio zaostatak od dva gola iz prve utakmice.

Spursi su u Londonu ostvarili pobjedu od 2-0, međutim, u uzvratu je golovima Mislava Oršića (63, 83, 106), Dinamo Zagreb uspio izboriti senzacionalan prolaz u četvrtfinale Europske lige.

Nakon što je hrvatski prvak ostao bez trenera Zorana Mamića, koji je završio u zatvoru, Modri su sa pomoćnikom Damirom Krznarom ostvarili jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba.

Dinamo Zagreb je posljednji put u četvrtfinalu nekog europskog natjecanja igrao 1970. godine kada su poraženi od Schalkea u četvrtfinalu Kupa kupova.

Tottenham je jedna od najboljih svjetskih momčadi predvođena zvijezdama Baleom, Kaneom, Mourom, Llorisom i ostalima. Očekivali su jednu mirnu i laganu utakmicu u Zagrebu za prolazak u četvtfinale, ali su umjesto toga doživjeli katastrofu. Oršiće ih je zaledio i izbacio iz natjecanja.

Nakon utakmice Tottenham je na službenom profilu Twittera objavio kratku i razočaravajuću poruku.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!