NaslovnicaVijestiPOGODILI SMO KOEFICIJENT 104: Dobili smo ukupno 1.540 €

POGODILI SMO KOEFICIJENT 104: Dobili smo ukupno 1.540 €

Pogodili smo koeficijent od 104. Dobili smo ukupno 1.540 € na kladionici. Velike novce dižemo na SvijetKladjenja forumu, pogotovo otkako su počele najveće lige u Europi.

POGODILI SMO KOEFICIJENT

Mnogo dobrih stvari se dogodilo ovog tjedna. Mnogo novca se podiglo ovog tjedna, a sve ste to mogli uraditi i vi samo da ste pratili što se događa na našem forumu.

Svijet Kladjenja forum je jedan od najpoznatijih kladioničarskih foruma u regionu i na njemu svakodnevno možete pronaći analize, najnovije informacije o utakmicama, kladionicama, a ono što je najvažnije i veliku zaradu, koju ostvarujemo na svakodnevnoj bazi.

[su_bet365_100bonus]

Jedan od dva listića koji su ovog tjedna bili dobitni na forumu na sebi imaju koeficijente od čak 13.00 i 8.00.

Naš administrator nas je počastio nevjerojatnim koeficijentima nakon što je pogodio prijelaz Hoffenheima.

Naime, odigrano je da će Hoffenheim voditi, a zatim da će u drugom poluvremenu biti neriješeno i zaista zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali vjerujte da je tako, što možete vidjeti u nastavku.

Mimo toga, koeficijent 8.00 je bio na prijelaz u MLS-u koji je također prošao i nakon toga je uslijedio i nevjerojatni ukupni dobitak sa ta dva listića, a to je 1.540 €.

Treće kolo NFL-a otvorit će Jetsi i Brownsi. Ono što se odmah da primjetiti jest da je granica za zbroj poena izuzetno, gotovo rekordno mala. Naravno razlog za to su, prema mišljenju bookmakera čvrste obrane i slabi napadi, te naglasak na probijanjima.

Cleveland Brownsi su prvu utakmicu odigrali neodlučeno protiv Pittsburg Stillersa. Ova utakmica ušla je u anale buduće da se godinama nije deslo da utakmica koja je otišla u over time, u 15minuta OT-a završi 0:0 te da konačni rezultat bude X. To se nije dogodilo godinama, mislim od 1984. a onda smo u dva kola vidjeli dvije takve situacije..

Clelvenad je u prošlom kolu senzacionalno vodio protiv New Orleansa Saintsa da bi u zadnjoj četvrtini prosluli vodstvo od dva posjeda i izgubili sa filed golom u zadnjoj minuti. Nitko nije očekivao da će pružiti tako dobar otpor i biti blizu pobjede.

Jetsi su pak zgazili Detroit, 31 razlike da bi u šrošlom kolu odigrali kilavu utakmica sa MiamiDolphinsima u kojoj su izgubili 20:12.

Samtram da bi trebali gledati neizvjesnu i zanimljivu utakmicu u kojoj bi jedan posjed mogao odlučiti. Lako moguće da ćemo vidjeti i over jer je granica izuzetno niska, i 1-2 touchdowna ili interceptiona mogu donjeti velik broj poena…
Budući da očekujem neizvjesnu utakmicu vidim veliki value u okladi da će NY Jetsi voditi na poluvremenu a da će Cleveland slaviti na kraju. Naravno, ovo nije oklada za maksimalne uloge, međutim koeficijent 8,00 mi se čini prevelik na ovaj tip oklade, pogotovo ako očekujem neizvjesnu utakmicu. Vidjet ćemo tko će imati prvi posjed ali izuzetno puno puta se pokazalo da momčadi izgledaju sasvim drugačije u prvom i drugom poluvremenu i ne vidim zašto npr. Jetsi ne bi vodili npr. 14-10 na poluvremenu te zašto na kraju Cleveland ne bi slavio. Mislim da je oklada vrijedna rizika, odnosno da je koeficijent super za probati.

Dobitni listići su odigrani u četvrtak ujutro i ovi koeficijenti su bili sugerirani ranije tog dana kako bi svi oni koji dođu na forum mogli prepisati parove što ranije, jer tijekom dana koeficijenti znaju drastično pasti. Registrirajte se na forum na gumb ispod i prepišite naše tipove koje sugeriramo na svakodnevnoj bazi.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!