NaslovnicaVijestiPOGODILI SMO KOEFICIJENT OD 5.267: Da ste u subotu uplatili 10€ na...

POGODILI SMO KOEFICIJENT OD 5.267: Da ste u subotu uplatili 10€ na naše parove, dobili bi 52.670€

Pogodili smo koeficijent od 5.267,00! Da dobro ste pročitali! Iza nas je zaista nevjerojatan tjedan na Svijet Kladjenja forumu, kao i za sve naše članove koji su nas ispratili prethodne subote. Zaradili smo velike novce proteklog vikenda, nakon što smo pogodili ukupno 14 parova. Da ste u subotu uplatili 10€ na naše parove, dobili bi nevjerojatnih 52.670€.

Pogodili smo koeficijent

Protekli tjedan smo na raspolaganju u ponudi imali Ligu nacija koja je počela u četvrtak i mnogi naši članovi su očekivali veliku pomoć od Svijet Kladjenja foruma kao i inače. Da li smo ispunili sva očekivanja? Pa, možemo slobodno reći i pohvaliti se da smo bili mnogo iznad očekivanja, jer smo uspjeli pogoditi čak 14 parova samo u subotu sa ukupnim koeficijentom od 5.267.

Prije svega, naš aktivni član je pogodio oko šest parova sa ukupnim koeficijentom od 52.00 (pogledaj ovdje), dok je naš moderator prognozirao oko 10 parova i od tih 10 parova imao osam pogođenih (pogledaj ovdje) sa ukupnim koeficijentom od 101.30. Zaista se nadamo da je netko ispratio sve ove parove koje su predložili naši vjerni članovi i zaradio ozbiljne novce proteklog tjedna.

Svijet Kladjenja forum je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih kladioničarskih foruma u regionu i sve informacije vezane za klađenje, te pitanja koja imate o online kladionicama ili raznim tipovima možete slobodno i potpuno besplatno dobiti na našem forumu, koji je svakodnevno aktivan. U ovom trenutku brojimo preko 7000 članova sa preko 5800 raznih tema koje možete pronaći.

Ukoliko se kladite te tražite mjesto na kojem bi došli do kvalitetnih informacija pridružite nam se na SvijetKladjenja forumu. Sve je apsolutno besplatno, ne postoje nikakve pretplate, vip zone i sl. SvijetKladjenja forum postoji sa ciljem da se na jednom mjestu okupe profesionalni kladioničari i oni koji se ozbiljnije klade, te da jedni drugima pomažu ukazujući na greške kladionica koje nađu, te dijeleći mišljenja, informacije, analizirajući parove i sl. Očekujemo vas na forumu sa novim tipovima koji će vam pomoći da zaradite ozbiljne novce.

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
 

Ne vjerujete?!

Uvjerite se sami! Trebate li bolji razlog da postanete član SvijetKladjenja foruma! REGISTRIRAJTE SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM BESPLATNO!

Sjeverna Irska – Bosna i Hercegovina 2 (2.75) 

Sjeverna Irska je pobijedila samo jednu od posljednjih sedam utakmica – niz uključuje poraz kod kuće i remi bez golova u gostima protiv Švicarske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Oni su također postigli smao jedan gol u posljednjih šest utakmica – 2-1 protiv Južne Koreje u utakmici u kojoj je autogol Paul Smytha napravio razliku. Od tada su remizirali sa Panamom (0-0) i izgubili od Kostarike (3-0). Što se tiče Bosne, nadam se da će pobijediti ovu utakmicu, jer su u posljednje vrijeme u prilično dobroj formi, nakon što su pobijedili Bugarsku zahvaljujući golu Kenana Kodre, prije remija bez golova protiv Senegala i Crne Gore. Edin Višća je postigao hat-trick u utakmici protiv Južne Koreje koju je Bosna i Hercegovina pobijedila sa 3-1. Višća će zajedno sa Edin Džekom i Miralem Pjanićem biti ključni igrač za Bosnu. Vjerujem u pobjedu Bosne i Hercegovine u ovoj utakmici. Sretno!

Moguće postave

Sjeverna Irska: Michael McGovern; Conor McLaughlin, Craig Cathcart, Jonny Evans, Jamal Lewis; Steven Davis, Corry Evans; Shane Ferguson, Oliver Norwood, Stuart Dallas; Kyle Lafferty.
Bosna i Hercegovina: Ibrahim Šehić; Darko Todorović, Toni Sunjicć, Ervin Zukanović, Eldar Civić, Gojko Cimirot, Muhamed Besić, Miralem Pjanić, Edin Višća, Edin Džeko, Kenan Kodro.

 

Estonija – Grčka 2 (2.05)
Grci su završili kao drugoplasirana ekipa u svojoj kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo 2018 i to se smatra uspjehom nakon što se njihov EURO 2016 šokantno završio na posljednjem mjestu njihove skupine. Međutim, Estonci na drugoj strani su također imali vrlo lošu kampanju u koj su završili na četvrtoj poziciji sa 19 golova primljenih u 10 utakmica. Menadžer Martin Reim nema mnogo razloga za optimizam pred utakmicu sa Grčkom, zbog činjenice da ima mnogo rupa u obrani i one su i dalje tu, čak i nakon što je to testirao u prethodnim prijateljskim utakmicama. Estonija je primila četiri gola u posljednja dva poraza protiv Maroka i Latvije, dok nisu impresionirali ni na drugoj strani terena, nakon što nisu uspjeli postići gol u tri od posljednjih pet utakmica. U grčkoj je mnogo veći optimizam nego u Estoniji. Michael Skibbe će također moći da računa na mnogo jaču ekipu, koja uključuje i Kostas Mitrogloua koji je postigao šest golova u deset utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Vasilis Torosidis, Kostas Manolas, Sokratis Papastathopoulos i Giorgos Tzavellas će također biti u ekipu, tako da mislim da Estonija neće imati neke velike šanse protiv Grčke obrane, koja je vrlo jaka. Također su Grci pokazali mnogo bolje nastupe u gostima u kvalifikacijama, tako da očekujem pobjedu Grka u ovoj utakmici. Svi znamo kako prgavi mogu biti i vjerujem da će to biti možda čak i minimalna pobjeda od 1-0 ili pak 2-0. Oni su pobijedili tri i remizirali dvije u pet utakmica u gostima. Sretno!

 

Bjelorusija – San Marino | Bjelorusija EH -2 (1.50)
San Marino je jedan od najslabijih timova u svijetu i oni u ovu utakmicu dolaze kao veliki autsajderi, uprkos tome što igraju protiv malo slabijeg protivnika nego što su to navikli raditi u kvalifikacijama. Oni su primili 51 gol u 10 kvalifikacijskih utakmica, postižući samo dva. Razlika u kvaliteti između ova dva tima je ogromna i mislim da ne mogu vidjeti ništa drugo osim pobjede Bjelorusije u ovoj utakmici. Kriushenko će biti bez veznog igrača Pavel Savitskiyja koji nije pozvan u reprezentaciju, ali ova ekipa i dalje ima ogromnu kvalitetu naspram San Marina. Vjerujem da će Bjelorusija uspjeti da pobijedi sa više golova razlike. Po meni je odličan koeficijent u bet365 online kladionica” na EH -2. Sretno!

[su_bet365_100bonus]

Švicarska – Island 1 (1.53)
U ovoj skupini se sa Švicarskom i Islandom nalazi i Belgija. S tim na umu, vjerujem da će oba ova tima željeti da krenu sa pobjedom na ovom natjecanju, pogotovo nakon razočaravajućih nizova na Svjetskom prvenstvu 2018 prije nekoliko mjeseci. Švicarska je uspjela stići do nokaut faza, ali su eliminirani od Danske, dok je Island, visoko rangiran zbog dobrih nastupa na Euru 2016 u Francuskoj, također razočarao, iako su uspjeli remizirati protiv Argentine. Švicarska u ovu utakmicu ulazi nakon dvije pobjede, dva rmija i poraza u posljednjih pet utakmica, nakon što su postili sedam golova, a primili pet. Izgubili su samo jednu utakmicu u posljednjih 10 i imaju osam utakmica odigranih bez primljenog gola u posljednjih 15, dok su u tom procesu postigli 12 golova. Kao domaći tim, Švicarska je u posljednjih 10 utakmica bez poraza, sa osam tih utakmica koje su odigrali bez primljenog gola. Na drugoj strani, Island nema pobjede u posljednjih sedam utakmica i primili su gol u svakoj od posljednjih osam utakmica. Imaju tri poraza i dva remija u posljendjih pet utakmica, nakon što su postigli šest i primili deset golova u tom procesu. U posljednjih 15 utakmica oni su u četiri uspjeli da sačuvaju mrežu, međutim, oni nemaju pobjede u posljednje tri gostujuće utakmica, dok imaju pet pobjeda u posljednjih 10 utakmica u gostima. Mislim da je Švicarska favorit u ovoj utakmici, dok su mnogo bolji u međusobnim duelima protiv Islanda gdje su pobijedili u pet susreta, dok Islanđani nisu zabilježili niti jednu pobjedu protiv domaćina.

 

Engleska – Španjolska X2 (1.45)

Očekujem jednu zanimljivu utakmicu Engleske i Španjolske. Međutim, još jedan tim u njihovoj skupini je Hrvatska, što je po meni skupina smrti. Engleska je dobro upoznata sa Hrvatskom, koja ih je izbacila iz polufinala Svjestkog prvenstva 2018 u Rusiji. Oba ova tima će željeti dobar start na početku Lige Nacija, jer tko god izgubi u ovoj utakmici, veliki pritisak će biti na toj ekipi u sljedećoj, tako da bi i loš rezultat u prvoj utakmci mogao utjecati na borbu za ispadanje u Ligu B. Ovo je vrlo važna utakmica za Englesku, jer oni moraju opravdati očekivanja koja su došla nakon što su stigli do polufinala u Rusiji. Da budemo iskreni, oni ne ulaze u ovu utakmicu baš tako spremni, jer su u posljednjih pet utakmica ostvarili samo jednu pobjedu. Oni u ovu utakmicu znatno oslabljeni, nakon što će biti bez ozlijeđenog Raheem Sterlinga, dok su se Jamie Vardy i Gary Cahill povukli iz nacionalnog nogometa. Engleska nije izgubila utakmicu na Wembleyu od ožujka 2016. godine i njihova prethodna utakmica sa Španjolskom kod kuće je završila sa remijem od 2-2, sa dva kasna gola Španjolaca. Što se tiče Španjolske, oni sada imaju Luis Enriquea za trenera, njihov treći menadžer u 2018. godini. Oni nisu izgubili utakmicu u Rusiji, ali su ispali iz osmine finala nakon što su izgubili na penale od domaćina Rusije. Mnogo posjeda lopte su imali, ali to im nije pomoglo, dok će u ovoj utakmici biti i bez Davida Silve koji se sada povukao iz internacionalnog nogometa. Bez tog poraza na penale, Španjolska je 15 utakmica bez poraza u gostima, posljednji put su izgubili na Euru 2016. Tri od posljednje četiri utakmice Španjolske su završile sa neriješenim rezultatima. Ovo će biti vrlo težak meč, no vjerujem da Španjolska neće izgubiti ovu utakmicu, po mom mišljenju. Zbog toga sam odlučio da odigram dvoznak. Sretno!

 

Finska – Mađarska | Manje od 2.5 gola (1.50)

Finska je zadržala mrežu netaknutom u tri od posljednje četiri prijateljske utakmice, protiv Bjelorusije, Malte i Makedonije. Pokazali su pravu snagu u samom finišu kvalifikacija kada su bili neporaženi u četiri utakmice zaredom iako su igrali protiv teških protivnika kao što je Island, Hrvats i Turska. Na drugoj strani Mađarska u ovu utakmicu ulazi u potpuno drugačijem raspoloženju. Oni su izgubili tri i remizirali jednu u posljednje četiri utakmice, dok su primili barem po gol u svakoj od tih utakmica. Glavni trener Mađarske Georges Leekens će imati hendikep u ekipi, jer će biti bez kapetana Balasz Dzsudzsaka, kao i Daniel Bodea i Zoltana Gere. Adam Szalai će biti usamljen u napadu, a siguran sam da će igrača Hoffenheima zaustaviti obrana Finske. Po mom mišljenju najprimamljivija oklada na ovu utakmicu je na manje od 2.5 gola, gdje je koeficijent prilično solidan. Sretno svima!

[su_no1forfootball]

Dugopolje – Varaždin 2 (1.80)

Dugopolje će u trećem kolu 2. HNL ugostiti Varaždina koji je u mnogo boljoj formi nego domaćin. U posljednjih pet utakmica Dugopolje ima dvije pobjede i tri poraza. Jedna pobjeda datira iz petog mjeseca ove godine, to jest iz prošle sezone protiv Dinamo Zagreba 2, dok je druga pobjeda došla protiv Solina u gostima, ali to je bila prijateljska utakmica na početku ove sezone. Što se tiče nove sezone, Dugopolje je krenulo vrlo loše sa dva poraza u prva dva kola. Prvu utakmicu su izgubili od Hajduk Splita 2 kod kuće, dok su od Kustošija izgubili sa 3-2 u gostima. Znači, vrlo slab početak domaćina kojem se ne piše dobro ni u ovoj utakmici. Na drugoj strani imamo Varaždin, koji je u posljednjih pet utakmica ostvario četiri pobjede i jedan poraz. Jedini poraz je došao u prijateljskoj utakmici protiv Dinamo Zagreba, gdje su također odigrali jedan solidan susret (1-2). U prve dvije utakmice u ligi ove sezone su ostvarili pobjede od po 1-0 protiv Bijelog Brda i Lučkog. Iako nisu dali mnogo golova u prve dvije utakmice, očekujem njihovu pobjedu u ovom susretu. Oni imaju šest bodova u prve dvije utakmice i vjerujem da će se boriti za prve tri pozicije, baš kao i prošle sezone, kada im je Gorica pobjegla za samo jedan bod. Sretno!

 

Slaven Belupo – Inter Zaprešić | Više od 2.5 gola (2.00)
Utakmica se igra na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u četvrtom kolu 1. HNL. Ovaj susret se trebao igrati 18. kolovoza, ali je odgođen prvobitno zbog radova na novom terenu. Slaven Belupo će nakon remija protiv Hajduka (1-1) igrati ispred 2200 domaćih navijača, tako da očekujem jednu vrlo dobru utakmicu. Slaven Belupo i nije baš najbolje krenuo ovu sezonu sa četiri remija i jednim porazom u prvih pet utakmica u kojima su uspjeli postići sedam, a primiti osam golova. Osvojili su ukupno četiri boda u prvih pet kola ove sezone. Zaista slab početak Slavena kojem očajnički treba prva pobjeda ove sezone, a iskreno se nadam i vjerujem da će to i ostvariti pred svojim navijačima. No, to neće biti oklada na koju ću igrati u ovoj utakmici. Moja oklada će ići na više od 2.5 gola u ovoj utakmici. Prvobitno zbog toga što se četiri od posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima završilo sa više od 2.5 gola, a vjerujem da će nešto slično biti i u ovoj utakmici, naročito zato što oba tima imaju loše obrane. Inter Zaprešić je u prvih pet kola ostvario dvije pobjede, jedan remi i dva poraza, dok su postigli osam, a primili čak 12 golova u tom procesu. Imaju tri boda više od Slavena i siguran sam da niti jedna tim neće željeti da izgubi. Posljednji susret ova dva tima završio je rezultatom od 3-3. Sretno!

 

Luksemburg – Moldavija // 0.0 AH Luksemburg – 1,60

Mislim da je ovdje postavljen prevelik koeficijnet na Luksemburg. Vjerujem da će do subote biti u velikom padu, posebno što Luksemburg više nije kanta za nabijanje evo već nekoliko godina, a druga stvar je veliki uspjeg Dudelangea što su izborili plasman u grupnu fazu Europa lige.

Oni na papiru imaju poprilično dobar sastav, daleko bolji od ostalih ekip akoje se nalaze u najnižem rangu u Ligi nacija. Npr. imaju igrače kao što su Chris Philips u Legiji, Gersona u Norrkopingu, Mahmutovic je u Middlesborough ali je posuđen u Yeovil, Jans, Paul i Thill igraju u drugoj francuskoj ligi, Joachim igra za Lierse… Dakle vrlo respektabilna imena, pogotovo kad uzmemo u obzir imena klubova gdje igraju igrači iz ostalih reprezentacija.

Sa druge strane fudbal u Moldaviji je u katastrofalnom stanju. Smanjili su broj klubova u ligi na 8 zbog nedostatka finansija, Šerif Tiraspol je jedini klub koji koliko toliko funkcioniše ali to je klub koji se bazira na strancima, pa tako u Moldaviju daje samo tri reprezentativca. Moldavija je u zadnje 4 godina slavila u 4 navrata: 2 puta protiv Andore, jednom protiv San Marina i 2014 godine protiv Saudijske Srabije.

Ne vidim način da Luxemburg može izgubiti ovaj meč. Sretno!

[su_bet365_100bonus]

Engleska – Španija // Oba tima daju gol – 1,90

Španija je već dugo vremena poznata kao ekipa koja ne štedi protivnika te ekipa koja je uvijek spremna postići barem jedan pogodak, protiv koga god da igraju. Opasna ekipa sa sjanim pojedincima u maloj su krizi ali za ovakvu velesilu to neće biti dugoročni problem, siguran sam. Englezi sa druge strane prolaze kroz najbolji period još od EURA 1996 godine te su napokon dočekali svojih 5 minuta.

Samopouzdanje kod Engleza je veliko, plufinale SP-a je ozbiljan rezultat, otklonili su taj maler sa sebe i mislim da su sada reprezentacija koja može pobijediti svakoga.

Engleszi u prošlim kvalifikacijama ni jednu domaću utakmicu nisu završili bez postignutog pogodka, dok Španija ni jednu kvalifikacionu utakmicu nije završila bez postignutog gola. Očekujem rezultat 1-1. Sretno!

 

Švivarska – Island // over 2,5 – 2,15

Nisam siguran zbog čega je ovako velik koeficijent ali ja sam ubijeđen da bi ovo mogao biti jedan meč sa dosta golova. Imena rivala nisu zvučna, ali treba proznati kako su i jedna i druga reprezntacija u zadnjih nekoliko toliko napradevale i da trenutno igraju jedan primamljiv i lijep nogomet, a između ostalog nalaze se u najjačoj jakosnoj grupi Lige nacija, što dovoljno govori.

Švicarci su prošli grupu na SP-u, dali su gol Brazilu, po dva Srbiji i Kostarici. Imaju sjajan napadački asenal, sa Šaćirijem, Mehmedijem, Seferovićem, Embolo je tu ponovo, Xhaka je opasan.. Jedna vrlo opasna i zanimljiva reprezentacija, koja bi mogla napunti mrežu Islanda koji ima velikih problema u odbrani.

Island više nije i ne treba predstavljati iznenađenje. Već su u vrhu neke 3 godine i to nije slučajnost. Na SP-u su pokazali dobre partije, nedostajalo je malo sreće, ali oni će nastaviti tamo gdje su stali i mislim da mogu Švicarcima zabiti barem jedan. Sretno!

 

Harrogate – Havant // over 3,5 – 2,85

Oba tima igraju vrlo lijep, atraktivan i efikasan nogomet te zbog toga ovdje očekujem susret sa dosta golova. Harrogate igra sjajno, imaju omjer 5-4-0 a u tih 9 mečeva su postigli 19 goloa i primili 8 što u prosjeku znači 3 gola po meču. Oni su ekipa koja je tek ušla u ligu i iznenadili su sve i mislim da u naletu samopouzdanje mogu nastaviti sa ovim izdanjima.

Havant je na omjeru 2-3-4. U sedam susreta dali su 12 golova i primili čak 19 što u prosjeku znači 3,4 gola po meču. Zanimljivo je da su na gostujućim susretima dali 7 golova i primili 14, što je deset golova više nego kod kuće.

Mislim da ovdje ne bi trebalo biti puno probema da se pređe ova margina. Sretno!

[su_watch_live_football]

Rēzekne – JDFS Alberts // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica” rel=””>bet365 – 1,57 (Latvija 1. liga)

Koeficijent nije velik ali ipak mislim da je ovo jedna fina i sigurna opklada, koju svakako vrijedi probati. Rezekne je jedna kvalitetna i dobro pounjena ekipa na svim pozicijama. Trenutno se nalaze na 4. poziciji sa 30 bodova. U ekipi imaju nekoliko vrsnih domaćih igrača sa vrlo dobrom biografijom plus nekoliko talenata iz Japana. Igraju vrlo brz i atraktivan nogomet, vrlo su sigurni kod kuće i mislim da na ovom gostovanje ekipa ALbertsa nema šta da traži.

Ekipa Alberts aje sastavljena iz nekoliko iskusnih igrača koji nemaju prvoligaško iskustvo dok su ostali mladi igrači iz njihove akademije koji nisu spremni za najvišji nivo nogometa. Teško da šta mogu uraditi na ovom gostovanju. Sretno!

 

Egipat – Niger // Pobjeda Egipta bez primljenog gola – 1,80

Kladionica bet365 online kladionica” rel=””>bet365 u svojoj razradi ima vrlo zanimljivu kombinaciju koja mi je vrlo izgledna za ovaj meč a i koeficijent je odličan. Pobjeda Egipta bez primljenog pogodka. S obzirom na kvalitet Egipćana, prvaci su Afrike, igrali su na SP, imaju nekoliko vrnih nogometaša, mislim da su nivo iznad dosta afričkih reprezentacija a da ne spominjem ove nižerazredne kao što su Niger npr.

Egipćani su na domaćem terenu u zadnjih 16 susreta izgubili samo jednom, 13 puta su slavili i dva puta remizirali. Čak 12 od 13 pobjeda su zabilježili bez primljenog pogodka. Igraju sjajno u defanzivi, imaju odličnu odbranu za ove standarde i mislim da će tako i danas da bude. Minimalna pobjeda bez puno umaranja i rizika.

U čak 6 pobjeda od njih 13 su postigli samo jedan pogodak. Dakle 6 puta su slavili, minimalno, 1:0.

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!