NaslovnicaVijestiPohlepa Mina Raiole "kvari" transfer De Ligta u Barcu?!

Pohlepa Mina Raiole “kvari” transfer De Ligta u Barcu?!

Dvojica Ajaxovih mladih nogometaša, Matthijs de Ligt i Frankie de Jong na meti su najvećih europskih klubova, za De Ligta je ozbiljno “zagrizla” Barca, ali bi pohlepa Mina Raiole, kontroverznog menadžera, mogla da stopira transfer.

Matthijs de Ligt i Frankie de Jong sigurno su dva najtraženija, ali i najskuplja mlada europska nogometaša. Ajax na njima dvojici planira zaraditi najmanje 200 miliona eura, a interesa za njih ne nedostaje.

Oko obojice se jedno vrijeme najčešće spominjala Barcelona, a dok je De Jong sve bliže odlasku u PSG, Katalonci ostaju favoriti za dovođenje De Ligta.

Ovaj 19-godišnji stoper ne bi imao ništa protiv odlaska u Barcelonu, koja je spremna platiti koliko Ajax traži, ali problem se pojavio s menadžerom nizozemskog nogometaša, poznatim Mino Raiolom.

Naime, Mundo Deportivo piše kako Barcelona ne želi pristati da Raioli isplati dodatnih 10 miliona eura na ime menadžerske provizije. Obično taj iznos plaća klub-kupac, ali na Camp Nou smatraju da je 10 miliona eura previše. Stvar može spasiti Ajax ako pristane isplatiti dio Raioline provizije.

Mundo Deportivo piše kako Raiola od Barcelona traži i veliku plaću za De Ligta. U svakoj od pet godina koliko bi Nizozemac proveo na Camp Nou igrač bi trebao zaraditi 12 miliona eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!