NaslovnicaVijestiPojavila se skandalozna snimka Sergia Ramosa kako traži pomoć za osvajanje Zlatne...

Pojavila se skandalozna snimka Sergia Ramosa kako traži pomoć za osvajanje Zlatne Lopte

Španjolski mediji objavili su audio snimku sadašnjeg igrača PSG-a i bivšeg igrača Real Madrida Sergia Ramosa kako traži pomoć od predsjednika Španjolskog nogometnog saveza za osvajanje Zlatne lopte 2019. godine.

Novine “El Confidencial” objavile su audio snimku razgovora Ramosa i Luisa Rubialesa, predsjednika Španjolskog nogometnog saveza, u kojem tadašnji branič Real Madrida traži njegovo posredovanje za osvajanje Zlatne lopte 2019. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ruby, dobra večer. Nadam se da si dobro sa svim članovima svoje porodice. Znaš da nisam ništa tražio, ali sada je trenutak, jer mislim da sam dao poseban doprinos ove godine. Želio bih da mi pomognete što je više moguće i kažete nekoliko riječi o tome na sastancima UEFA-e i svojoj mreži kontakata, kako bih osvojio Zlatnu loptu”, rekao je bivši kapetan Real Madrida.

“Bit ću vam zahvalan do kraja života, ne samo zbog mene, već i zato što vjerujem da španjolski nogomet zaslužuje ovu nagradu”, dodao je Ramos.

“Zdravo Sergio, prije svega čestitam ti na izvrsnoj igri ove godine. Želim ti uspjeh u završnoj fazi Lige prvaka. Naravno, nisam ja taj koji odlučuje tko će osvojiti Zlatnu loptu, ali učinit ću sve što mogu”, rekao je Rubiales.

“Znam da ne ovisi o vama, ali mreža kontakata je važan faktor, jer ne zaboravite da FIFA također dodjeljuje nagradu. To je također važna nagrada. Bit će to veliki korak i općenito računam na vašu pomoć . Siguran sam da ćemo se vidjeti i zajedno ručati”, rekao je Ramos.

No, Ramos nije uspio u svojoj namjeri jer je 2019. Zlatnu loptu osvojio Lionel Messi.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!