NaslovnicaVijestiPOKRENULI PETICIJU: Navijači Liverpoola traže statuu ispred Anfielda za zvijezdu kluba!

POKRENULI PETICIJU: Navijači Liverpoola traže statuu ispred Anfielda za zvijezdu kluba!

Navijači Liverpoola danas su pokrenuli peticiju da se izgradi statua za jednu od njihovih zvijezda, a riječ je ni više ni manje, već o Divocku Origiju.

Navijači Liverpoola traže statuu za Origija

On je postao kultni heroj Anfielda nakon što je postigao neke od jako važnih golova u proteklih godinu dana. Iako se još uvijek nije izborio za stalno mjesto u početnih jedanaest, što je jako težak zadatak u dresu ‘Redsa’, s obzirom da je napadački trio Salah-Mane-Firmino skoro nedodirljiv, svojim zalaganjem u posljednje dvije sezone postao je jedan od ‘ljubimaca’ navijača.

Toliko ga vole na Anfieldu, da su počeli pisati peticije kako bi 24-godišnjak dobio svoju statuu ispred stadiona. Jedna od peticija je nastala već krajem prošle sezone, kada su ‘Redsi’ uspjeli preokrenuti rezultat i izbaciti Barcelonu u Ligi prvaka pobjedom od 4-0, a na toj utakmici je Origi postigao dva gola.

I kao da ta jedna nije dovoljna, danas je pokrenuta i druga peticija, koja je već skupila nekoliko stotina potpisa. U opisu iste piše: “On je najbolji svih vremena, zaslužio je statuu za postignute golove kojima nas je spašavao.”

Naravno, sve ovo je satira, te će se oni vjerovatno još dugo vremena načekati na sljedeću klupsku legendu i njegovu statuu, koja bi stojala uz onu legendarnog Billa Shanklyja. Pored navijača, šaljiv komentar na Origijev račun uputio je i bivši igrač kluba Peter Crouch, koji je na svom službenom twitter profilu napisao kako će svog sina preimenovati u Divock.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!