NaslovnicaVijestiPokrenuta istraga: Policija ilegalno izašla u susret Bayernu

Pokrenuta istraga: Policija ilegalno izašla u susret Bayernu

Nogometaši Bayerna u subotu su poraženi od Borussije Monchengladbach u utakmici Bundeslige, a nakon utakmice stvorila se velika gužva u blizini stadiona.

Gosti nisu baš htjeli čekati, pa im je na cestu A52 u susret izašla policija i napravila im pratnju kroz sigurnosnu traku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dok su ostali građani bili primorani čekati, Bayernov autobus je dobio povlašten tretman, a kako piše njemački taggeschau.de, odluka komandira policije nije bila da se Bayernu omogući nesmetan prolaz, ali su to na svoju ruku učinili policajci angažirani na licu mjesta.

Zbog toga je pokrenuta interna policijska istraga, a kako će završiti, ostaje za vidjeti. Jedno je sigurno, Nijemci ne vole kada se pravila krše, ni u čiju korist. Pa tako ni u korist Bayerna.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!