NaslovnicaVijestiPokrenuta istraga protiv Arsenala nakon velike pobjede, prijavio ih sudac

Pokrenuta istraga protiv Arsenala nakon velike pobjede, prijavio ih sudac

Nogometna asocijacija pokrenula je istragu o nedozvoljenom načinu slavlja Arsenala nakon dramatične pobjede nad Bournemouthom u subotu. Arsenal se bori za toliko željeni naslov prvaka, a pobjeda protiv Bournemoutha donijela je taj cilj korak bliže jer je stigla nakon velikog preokreta.

Image: Getty Images

Sudac Chris Kavanagh produžio je utakmicu šest minuta, a onda je Reiss Nelson u 98. minuti pogodio za 3:2 i veliku pobjedu. Nakon pogotka nastala je ludnica na travnjaku Emiratesa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pogodak je izazvao euforične scene, a igrači, navijači i osoblje trčali su po terenu nakon pogotka. Sudac Kavanagh prijavio je Arsenal FA-u, nakon čega je pokrenuta istraga.

Pravila nogometnog natjecanja u Engleskoj nalažu da se igrači i članovi stručnog osoblja moraju ponašati odgovorno i ostati unutar svojih granica osim u posebnim okolnostima (npr. kada fizioterapeut ulazi u teren za igru ​​uz dopuštenje suca).

Arsenal bi, nakon svega, mogao dobiti financijsku kaznu, uz moguće suspenzije za aktere nedopuštene proslave.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!