NaslovnicaVijestiPokrenute online rasprave: Je li današnji Real Madrid bolji od legendarnih Galacticosa?

Pokrenute online rasprave: Je li današnji Real Madrid bolji od legendarnih Galacticosa?

Dolazak Kyliana Mbappea u jedan od najjačih klubova na svijetu pokrenulo je rasprave o tome je li novi Real Madrid snažniji od legendarnih Galacticosa. Real Madrid je jučer službeno potvrdio dolazak Kyliana Mbappea, kojeg mnogi smatraju najboljim nogometašem svijeta, a koji dolazi kao slobodan igrač nakon rastanka s PSG-om.

Mbappe je došao u Real Madrid nakon što su Kraljevi osvojili svoju 15. titulu europskog prvaka, pridruživši se ekipi koja već ima nevjerojatnu količinu talenta kroz mlade, ali već dokazane nogometaše. Španjolski AS je jutros pokrenuo zanimljivu raspravu na društvenim mrežama, pitajući se je li novi tim Real Madrida snažniji od legendarne ere Galacticosa.

Podsjetimo, Galacticose je Florentino Perez okupio početkom ovog tisućljeća, a ekipu su činili velikani poput Ronalda, Zidanea, Figa, Beckhama, Raula, Carlosa, Casillasa i drugih. Ako bismo uspoređivali trofeje, aktualna momčad Reala značajno prednjači, ali ako uspoređujemo slavu i jedinstven nogometni talent, Galacticosi se itekako imaju čime pohvaliti.

Novi Real: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy, Tchouameni, Camavinga, Valverde, Bellingham, Vinicius i Mbappe.
Real Galacticos: Casillas, Salgado, Hierro, Helguera, Carlos, Makelele, Beckham, Zidane, Figo, Raul i Ronaldo.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!