NaslovnicaVijestiPOKUŠALI UVJERITI STERLINGA DA DOĐE U ARSENAL: Pogledajte njegovu reakciju na društvenim...

POKUŠALI UVJERITI STERLINGA DA DOĐE U ARSENAL: Pogledajte njegovu reakciju na društvenim mrežama!

Čini se da je zvijezda Manchester Cityja Raheem Sterling riješio svoj sukob sa Piersom Morganom – ali to ne znači da će uskoro zapečatiti transfer u Arsenal.

Pokušali uvjeriti Sterlinga

Engleski internacionalac je bio snažno kritiziran od strane Morgana prije otprilike godinu dana nakon što je vidio da je imao tetovažu pištolja na desnoj nozi.

Sterling je kasnije branio svoj izbor i objasnio osobne razloge koji su stajali iza njega, iako je cijela saga u to vrijeme izazvala veliku buku.

Od tada, međutim, nema sumnje da je Sterling, čini se, okrenuo svoju reputaciju tabloidima i postao vokalna figura u borbi protiv rasizma i diskriminacije u nogometu.

24-godišnjak je zapravo osvojio nagradu za svoj rad, prema BBC Sportu, a to je dovelo do malo razgovora na Twitteru sa Morganom.

Tijekom razgovora preko objava na Twitteru, Morgan je pokušao uvjeriti Sterlinga da dođe u Arsenal, a igrač je dao svoj odgovor:

Morganu se to svidjelo, reagirajući smiješnim emojisima, pa možemo sa sigurnošću reći da vjerojatno neće biti ništa od tog transfera.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!