NaslovnicaVijestiPolicija prekinula rođendansku zabavu Romelua Lukakua

Policija prekinula rođendansku zabavu Romelua Lukakua

Milanska policija prekinula je rođendansku proslavu nogometaša Intera Romela Lukakua u jednom hotelu u centru grada zbog nepoštovanja epidemioloških mjera, javljaju talijanski mediji.

U policijskom izvješću piše da je u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u restoranu jednog milanskog hotela zatečeno više od 20 osoba koji su proslavljali 28. rođendan belgijskog reprezentativca, koji je nekoliko sati ranije bio strijelac jednog gola u pobjedi Intera nad Romom 3:1.

Za kršenje policijskog časa, koji u Milanu važi od 22h do 5h ujutro, propisana je novčana kazna.

Prema poslednjim informacijama za protekla 24 sata u Italiji je od posljedica koronavirusa umrla 251 osoba, 53 više u odnosu na prethodni dan. Italija do sada registrovala više od 123.000 žrtava koronavirusa, po čemu zauzima drugo mesto u Europi, odmah iza Velike Britanije, a sedmo u svijetu.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!