NaslovnicaVijestiPoljak izbačen iz reprezentacije zbog prelaska u ruski klub

Poljak izbačen iz reprezentacije zbog prelaska u ruski klub

Nogometni savez Poljske objavio je danas da je 32-godišnjak obaviješten da neće biti pozvan na pripreme u rujnu te da neće igrati za reprezentaciju Poljske na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Poljski lijevi bek Maciej Rybus izbačen je iz reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru nakon što je prešao u ruski Spartak iz Moskve.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rybus, koji je za poljsku reprezentaciju nastupio 66 puta, 11. lipnja je kao slobodan igrač prešao u Spartak iz Lokomotive iz Moskve. Rybus, čija je supruga Ruskinja, odlučio je karijeru nastaviti u Rusiji.

“Rybus je proveo deset godina u Rusiji. Oženjen je Ruskinjom, a djeca su mu rođena u toj zemlji. Ako pred igrača stavite izbor, obitelj ili tim, naravno da će izabrati ovo prvo. Mora se brinuti za svoju obitelj i svoju sigurnost. Uvrede na njegov račun su prilično pretenciozne”, rekao je Mariusz Piekarski, agent poljskog braniča.

Ranije je Poljska odbila igrati protiv selekcije Rusije u polufinalu Svjetskog prvenstva 2022. u ožujku zbog rata u Ukrajini koji je počeo 24. veljače. Poljska je bliski saveznik službenog Kijeva i ugostila je više od četiri milijuna ukrajinskih izbjeglica od početka rata.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!