NaslovnicaVijestiPoljski stroj za golove stao uz bok Ronaldu i Messiju: Ono što...

Poljski stroj za golove stao uz bok Ronaldu i Messiju: Ono što je njima trojici pošlo za nogom ranije niko nije uradio!

Pitanje koje se nameće svim ljubiteljima nogometa iz sedmice u sedmicu je jasno: tko može zaustaviti Roberta Lewandowskog da postiže golove u ritmu kakav su imali samo Cristiano Ronaldo i Lionel Messi u posljednjem desetljeću?

Zvijezda Bayerna

Skoro da mu je dosadilo. Nemoguće je zamisliti utakmicu u kojoj Robert Lewandowski ne bi postigao barem jedan gol. Nemoguće je razmišljati o očinku koji opisuje nekoga tko je postigao 32 gola do kraja studenog, na pola puta regularne sezone. Drideset dva gola.

NAKON NEVJEROJATNOG PREOKRETA TOTTENHAMA U LIGI PRVAKA: Jose Mourinho otkrio što je rekao svojim igračima na poluvremenu!

U grupnoj fazi Lige prvaka postigao je već 10 golova, čime je izjednačio rekord Cristiana Ronalda u vidu  postignutih golova u ovoj fazi natjecanja i postao ozbiljan izazivač apsolutnom rekordu, kojeg također posjeduje Ronaldo koji je u jednoj sezoni postigao 17 golova u Ligi prvaka.

On je tek peti igrač u povijesti Lige prvaka koji je postigao 60 ili više golova, a u narednim mjesecima i godinama slijedi zanimljiva povijesna bitka za treće mjesto. Naime, Karim Benzema postigao je 64 gola, a Lewandowski samo jedan manje. Raul je treći sa 71 pogotkom, ali s formom koju trenutno pokazuju Benz i Lewa, dva najbolja centarfora koje je svijet vidio u zadnjih 10 godina, njegov 71 gol nema šanse za opstanak.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!