NaslovnicaVijestiPOLUFINALE KUPA: Vraća se nogomet u Hrvatskoj - Evo gdje su najbolji...

POLUFINALE KUPA: Vraća se nogomet u Hrvatskoj – Evo gdje su najbolji koeficijenti!

Sa utakmicom polufinala kupa Hrvatske između Slavena i Lokomotive večeras u 20:15 sati, nogomet se vraća nakon skoro tri mjeseca. Navijača neće biti na tribinama do daljnjeg.

POLUFINALE KUPA

Neke zemlje su zbog konronavirusa odgodile svoje sezone i prekinule natjecanja, dok su neke kao Francuska već proglasile prvaka. Hrvastka je jedna od 15 zemalja u Europi u kojoj se sezona nastavila.

Tijekom koronavirus pauze nogomet se igrao samo u Bjelorusiji, zatim su i ostale zemlje krenule: Češka, Estonija, Mađarska, Farski otoci i Njemačka.

Od ovog tjedna lige su se vratile i u Austriji, Crnoj Gori, Danskoj, Litvaniji, Izraelu, Poljskoj, Srbiji i Ukrajini.

FIFA je prije početka nastavka liga uvela novo pravilo koje će se koristiti sve dok se ova trenutna sezona na odigra, a to je da timovi imaju pravo da koriste pet izmjena u jednoj utakmici. Ako bi se dogodili produžeci, onda bi imali pravo na još jednu izmjenu.

U polufinalu hrvatskog kupa će se igrati samo po jedna utakmica. Slaven Belupo će večeras ugostiti Lokomotivu Zagreb, dok će sutra Rijeka da dočekati Osijeka na Rujevici.

Finale hrvatskog kupa će se igrati u Šibeniku.

Najbolji koeficijenti na ove utakmice možete pronaći u bet365 kladionici, koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak. Također daju priliku da uzmete novac čak i prije završetka utakmice na nekim događajima, jer ako vaš tim povede sa 2-0, vaša oklada će biti dobitna.

Tu su naravno i raznorazne promocije i bonusi dobrodošlice kako za nove igrače, tako i za one koji su već registrirani. Ukoliko ste stravstveni kladioničar, ovo je odlično mjesto za vas. Jednostavnim klikom na gumb ispod možete do bonusa pri registraciji!

Na utakmicu Slavena i Lokomotive su koeficijenti zaista ogromni. Na pobjedu Slavena koji je autsajder na svom terenu u ovom susretu koeficijent iznosi 2.87, dok je na pobjegu gostiju 2.45. Kada pogledate da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, vaša isplata će automatski biti mnogo veća nego je to slučaj u lokalnim kladionicama.

Kada je u pitanju druga utakmica u kojoj igraju Rijeka i Osijek, koeficijent na pobjedu domaćina iznosi visokih 2.05, dok je na Osijek 3.50. Zaista fenomenalni koeficijenti uz fenomenalne bonuse za sve nove korisnike!

REGISTRIRAJ SE I UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!