NaslovnicaVijestiPolufinale Lige prvaka: Sve što trebate znati o ždrijebu

Polufinale Lige prvaka: Sve što trebate znati o ždrijebu

Nakon nevjerojatne sezone u Ligi prvaka, samo četiri momčadi ostaju u najboljoj klupskoj konkurenciji u Europi. Roma, Liverpool, Real Madrid i Bayern će u petak popodne sastanti svoje protivnike.

Polufinale Lige prvaka

Ključni detalji koje trebate znati su:

KADA JE ŽDRIJEB?

Ždrijeb polufinala Lige prvaka, kao i uvijek, održat će se u petak u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Svečanost će početi u 13 sati, nakon čega će slijediti ždrijeb polufinala Europske lige.

NAGRADNA IGRA NA FORUMU: Osvojite nagrade i do 50€ potpuno besplatno!

KOJI KLUBOVI UČESTVUJU?

Bayern Munich (GER)
Liverpool (ENG)
Real Madrid (ESP)
AS Roma (ITA)

POSTOJE LI POSEBNA PRAVILA?

Ne. Kao i kod svakog polufinala, ždrijeb je potpuno otvoren – nema nosećih timova i nema zabrane igranja sa klubom iz iste zemlje (iako su sve četiri ekipe iz različitih zemalja).

Ekipa koja bude izvučena prva u obje utakmice polufinala, će prvu utakmicu igrati kod kuće.

[su_bonus]

KADA SE IGRAJU UTAKMICE?

Timovi će imati sljedeći tjedan odmor od europskih natjecanja, dok će se utakmice polufinala igrati za samo dva tjedna.

Prva utakmica se igra u utorak 24. i srijedu 25. travnja, dok će se druge utakmice igrati u utorak 1. i srijedu 2. svibnja.

Točan raspored će biti potvrđen u poslijepodnevnim satima, ali utakmica koja se bude igrala u utorak 24. travnja, će ponovo biti igrana u srijedu 2. svibnja i obrnuto.

ŠTO JE SLJEDEĆE?

Nakon što se utakmice završe, postoji još jedan ždrijeb za finale, ali to će biti jednostavno odlučivanje o ‘domaćoj’ ekipi iz administrativnih razloga. Ali nitko se ne treba brinuti za to…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!