NaslovnicaVijestiPOMIRILI SE DA ODLAZI: Inter kreće po zamjenu za Icardija, evo tko...

POMIRILI SE DA ODLAZI: Inter kreće po zamjenu za Icardija, evo tko su 4 glavne mete!

Nakon što mu je ranije ovog tjedna oduzeta kapitenska traka i nakon što je propustio sinoćnje gostovanje svog tima kod Rapida u osmini finala Europske lige, budućnost napadača Intera Maura Icardija na Giuseppe Meazzi je dovedena pod veliki znak pitanja.

Mauro Icardi napušta Inter

Kako izvještavaju brojni talijanski mediji, oduzimanje kapitenske trake je znatno pogoršalo odnos između Argentinca i svih ostalih u klubu, te će on po svemu sudeći na kraju sezone napustiti redove talijanskog velikana.

Otkako je stigao u klub 2013. godine, on je ubjedljivo najbolji igrač Nerazzura, u čijem dresu je do sada na ukupno 210 nastupa postigao 122 gola. Međutim, znatno usporeni pregovori oko produženja ugovora od strane njegovog agenta i supruge Wande Nare, te nešto lošija forma u posljednje vrijeme, s obzirom da nije postigao gol na sedam uzastopnih utakmica u Seriji A, su navodno utjecali na odluku čelnika da za novog kapitena imenuju Samira Handanoviča.

Kako izvještava Corriere dello Sport, u klubu se već pripremaju na to da 25-godišnjak neće biti tu i naredne sezone, te su već odlučili tko su im glavne mete u predstojećem ljetnom prelaznom roku kada je u pitanju njegova zamjena. Naime, na toj listi se nalaze četiri napadača, a u pitanju su Romelu Lukaku, Edin Džeko, Timo Werner i Duvan Zapata.

Lukaku još uvijek nije uspio pronaći svoju pravu formu ove sezone, u kojoj je na ukupno 32 nastupa u dresu ‘Crvenih vragova’ postigao tek devet golova, a otkako je na klupu došao Ole Gunnar Solskjaer, puno veću minutažu dobija Marcus Rashford. Vrijeme će pokazati da li je on zaista prvi izbor Intera, a Džeko i Zapata su svakako daleko realnije opcije od Belgijanca i Wernera, s obzirom na financijsku situaciju u kojoj se klub nalazi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!