NaslovnicaVijestiNa pomolu prijelazni rok u Engleskoj kakav dosad nismo vidjeli?!

Na pomolu prijelazni rok u Engleskoj kakav dosad nismo vidjeli?!

Prekid natjecanja prouzrokovan koronavirusom mogao bi imati velikog uticaja i na promjenu termina predstojećih prijelaznih rokova, a kako stvari stoje, mogli bismo vidjeti neuobičajen prijelazni rok u Engleskoj.

prijelazni rok u Engleskoj

Engleska nogometna liga (EFL) razmatra promjenu termina prijelaznog roka zbog epidemije koronavirusa. On bi trebao započeti nakon završetka ovogodišnjih najtecanja na Otoku i trajao bi do kraja siječnja 2021. godine.

Većina klubova se zalaže za tu ideju, iako je nejasno kada će sezona uopšte biti završena.

Prije dva tjedna EFL je poručio kako bi sezona mogla da bude završena u roku od 56 dana, od trenutka ponovnog pokretanja, dok nadležne vlasti na Otoku još nisu postavile smjernice za početak nogometa na najvišim razinama.

BBC je objavio da je u srijedu održan sastanak predstavnika EFL, Engleskog nogometnog saveza (FA) i vođstva Premier lige, a produženje prijelaznog roka je bila glavna tačka dnevnog reda.

U isto vrijeme, sa neizvjesnošću oko nastavka sezone, postavljaju se pitanja šta će biti sa postojećim ugovorima i koliki će biti budžeti klubova za narednu sezonu.

Budući da Međunarodna nogometna federacija (FIFA) donosi konačne odluke u vezi sa promjenama rokova, EFL će prvo morati da traži mišljenje krovne nogometne organizacije.

Međutim, FIFA je već najavila da će biti “fleksibilna” u donošenju konačnih odluka, zalažući se za regularnost i integritet natjecanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!