NaslovnicaVijestiPonavlja se slučaj Fabregas i Bellerin: Arsenal krade još jednog igrača iz...

Ponavlja se slučaj Fabregas i Bellerin: Arsenal krade još jednog igrača iz Barcelone za “samo” 20 miliona eura

Arsenal bi uskoro mogao dovesti još jedno pojačanje iz Barcelone. Nakon što su već ranije takvu stvar učinili sa Cescom Fabregasom i Hectorom Bellerinom, lovac na talente, Arsene Wenger ponovo svoju ekipu želi pojačati iz redova Barcelone. Ovoga puta novog igrača su pronašli u Barceloninom B timu.

igrača iz Barcelone

Navikli smo u Arsenalu da kradu nogometaše Barcelone. U prošlosti je bilo dosta primjera takvih transfera – od kojih su najpoznatiji Cesc Fabregas i Hector Bellerin, tada su Topnici otišli u Kataloniju i napravili krađu za koju se u Barceloni još dan danas kaju.

[su_bet365_100_bonus]

Tada su se u Barceloni olako odrekli usluga pomenutih nogometaša, jer u njima nisu vidjeli potencijal. Sada, Arsene Wenger bi trebao učiniti istu stvar i ponovo, Barcelona će biti nemoćna kada je u pitanju ovaj transfer.

>> Yuto Nagatomo novinarima otkrio čudnu naviku Samira Handanovića!

Očekuje se kako će Arsenal dovesti 22-godišnjeg lijevog veznjaka Josea Arnaiza, igrača Barcelone B, kojeg su ove godine doveli iz Valladolida jer u njemu vide potencijalnog igrača za prvi tim Barcelone.

[su_bonus]

Barcelona je ponovo “kiksala” kada su u pitanju transferi mladih igrača, jer su naime prilikom potpisa ugovora postavili otkupnu klauzulu od “svega” 2o milijuna eura, što je za igrača od kojeg se očekuju velike stvari u današnjem nogometu zaista malo. Upravo zbog toga Arnaiz bi mogao već od januara biti igrač Topnika.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!