NaslovnicaVijestiYuto Nagatomo novinarima otkrio čudnu naviku Samira Handanovića!

Yuto Nagatomo novinarima otkrio čudnu naviku Samira Handanovića!

“Cimer” nekadašnjeg prvog golmana Slovenske reprezentacije Yuto Nagatomo, u razgovoru sa novinarima je otkrio čudnu naviku Samira Handanovića. Njih dvojica su veliki prijatelji i uvijek dijele istu sobu u hotelu, te je jasno da Nagatomo zna dosta zanimljvih stvari u vezi Samira Handanovića.

čudnu naviku Samira Handanovića

Japanska nacionalna zvijezda u redovima Intera Yuto Nagatomo održao je vrlo duhovit i iskren razgovor za klupsku televiziju Intera, teje  govorio o svom vremenu provedenom u Interu, kao i neke znamenitosti iz svakodnevnog života člana jednog od najvećih talijanskih klubova.

>> Jose Mourinho sprema ponudu za zvijezdu Barcelone ove zime

Nagatomo je otkrio da je u prošlosti, razvijo vrlo bliske odnose s poznatim “šaljivdžijama” Wesley Sneijderom i Antonio Cassanom, ta također je govorio o trenutnoj atmosferi u redovima Intera, za koju je obično zadužen dugogodišnji prvi golman Intera, Samir Handanović.

“Moj idoli iz Intera i prije nego što sam ovdje doša su bili Maicon i Javier Zanett. Veliko prijateljstvo sam stekao i sa Marcom Materazziem a bliske veze sam imao sa Wesley Sneijderjem i Antonio Cassanom. Danas mi je najzabavniji suigrač Samir Handanović.”

[su_bonus]

“Tijekom utakmice, on je vrlo ozbiljan i potpuno skoncentrisan na susret, a izvan terena je veliki šaljivdžija. Mi smo uvijek u istoj sobi, ali njegov problem je to, da ide spavati već u 20.00 i tako ja ne mogu gledati televiziju i igrati video igrice… ” otkrio je Nagatomo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!