NaslovnicaVijestiPoniženje u Madridu: Šta je kapiten Sergio Ramos rekao saigračima nakon što...

Poniženje u Madridu: Šta je kapiten Sergio Ramos rekao saigračima nakon što su primili treći gol?!

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos sinoć je bio veoma zabrinukt kada je Barcelona zabila svoj treći pogodak. Plašio se da bi meč mogao završiti još gore po njegovu ekipu,  pa je pozvao svoje suigrače da konsolidiraju igru.

Kada je Luis Suarez sa “Panenkom” savladao Keylora Navasa, postalo je jasno da je Real Madrid završio sudjelovanje u španjolskom kupu u polufinalu. Barcelona je vodila s 3: 0, a u ukupnom rezultatu bilo je 4: 1, tako da je to bio kraj za još uvijek aktuelne europske prvake.

Klopp prezadovoljan nakon rapsodije protiv Watforda: Sve je bilo fantastično!

To je znao i kapetan kluba Sergio Ramos, koji je znao da Real igra kod kuće, da je El Clasico najveća utakmica na svijetu, a da je Barcelona njihov najveći rival. Zato je Ramos pozvao svoje suigrače da moraju konsolidirati svoje redove ako žele spriječiti još veću katastrofu.

Španjolski mediji danas u potpunosti prenose što je Ramos rekao svojim sugračima.

“Ne dozvolite da nam zabiju šest komada, bila bi to blamaža”, rekao je Ramos, te je svojim savjetom naišao na pozitivne reakcije tima jer rezultat se do kraja više nije mijenjao.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!