NaslovnicaVijestiPonovo u istom klubu: Ronaldo i Zidane od sljedeće sezone u Francuskoj!

Ponovo u istom klubu: Ronaldo i Zidane od sljedeće sezone u Francuskoj!

Francuska ekipa Marseille cilja dvostruki senzacionalni transfer za napadača Juventusa Cristiana Ronalda i menadžera Real Madrida Zinedinea Zidanea nakon njihove neizbježne promjene u vlasništvu.

Ponovo u istom klubu

Gigant iz Francuske se želi vratiti sa praskom. Olympique Marseille će ovog ljeta imati nove vlasnike.

S francuskim biznismenom Mouradom Boudjellalom koji vodi konzorcij tvrtki sa Bliskog istoka želi kupiti Marseille za 700 milijuna eura, bivši pobjednici Lige prvaka žele se vratiti na staru slavu kada su dominirali francuskim nogometom.

S obzirom da je Marseille zaostajao 12 bodova za PSG-om, momčad treba pojačanja, a Boudjellal želi vratiti heroja Zinedinea Zidanea.

“Ali što bi bilo bolje od poratka lokalnog momka? Zinedine Zidane? Budućnost će nam reći.”

Potencijalno novo lice Marseillea takođe je rekao kako sanja dovesti Cristiana Ronalda na Velodrome.

“A igrač kojeg nikad neću zaboraviti je Cristiano Ronaldo. Volim poštovanje i disciplinu. On utjelovljuje to … Sanjam li ga o potpisivanju za Marseille? U životu je sve moguće. Velikodušan je i daje puno. Bio bi san da ga imam u Marseilleu.”

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!