NaslovnicaVijestiPONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barcelona ponudila dva igrača za zvijezdu Manchester...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Barcelona ponudila dva igrača za zvijezdu Manchester Uniteda!

Ponuda koja se ne odbija! Barcelona ponudila dva igrača za zvijezdu Manchester Uniteda! Manchester Unitedu bi se mogao ponuditi vrlo primamljiv transfer iz Barcelone ovog ljeta, jer su i dalje povezani sa Marcus Rashfordom.

Ponuda koja

Mundo Deportivo jučer je povezao internacionalca Engleske kao prvog cilja Barcelone u zamjeni za Luis Suareza i čini se da možda zaista povećavaju svoj interes.

Prema zapanjujućem izvješću Don Balona, katalonski divovi razmišljaju o pokušaju ponude dva svoja napadača u zamjenu za Rashforda, a Philippe Coutinho i Malcom bi trebali biti ponuđeni Unitedu.

To bi mogao biti sjajan način za Manchester United da ojačaju svoj napad, sa Coutinhom koji je bio vrhunski napadač za vrijeme svog boravka u Premier ligi sa Liverpoolom, čak i ako mu to baš nije uspjelo na Nou Campu.

Malcom je u međuvremenu izgledao kao obećavajući mladi talenat u svom vremenu u Bordeauxu prije nego što se preselio u Barcelonu, što mu se pokazalo izazovnim.

Oba Brazilca bi mogla nastaviti svoju karijeru na Old Traffordu, iako ostaje da se vidi hoće li United biti voljan da riskira gubitak Rashforda.

U svakom slučaju, čini se da ova saga o transferu Rashforda neće uskoro nestati.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!