NaslovnicaVijestiPONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evo kakav ugovor Real Madrid sprema za...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evo kakav ugovor Real Madrid sprema za Mauricija Pochettina!

Španjolski velikan Real Madrid trenutno se nalazi u velikoj krizi. Los Blancosi su na čak devetom mjestu u La Ligi sa 14 osvojenih bodova, nakon što su u posljednje tri utakmice doživjeli poraze.

Real Madrid želi Pochettina

Posljednji od njih je bio i najbolniji, s obzirom da ih je rezultatom 5-1 savladala Barcelona. Najveću cijenu za to platio je Julen Lopetegui, koji je u ponedjeljak, samo dan nakon El Clasica, dobio otkaz, a tim trenutno vodi trener Real Madrid Castille Santiago Solari.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, malo je vjerovatno da će on ostati na toj poziciji, osim ukoliko ne napravi veliko čudo u narednih nekoliko tjedana. Kao glavni kandidati za preuzimanje klupe ‘kraljeva’ navode se Antonio Conte, Roberto Martinez i Mauricio Pochettino. Kako pišu engleske novine Daily Mail, Conte je odbio ponudu nakon što je saznao da se nekoliko zvijezda Real Madrida protivi njegovom dolasku, dok potencijalni dolazak Martineza će zahtijevati odobrenje Belgijskog nogometnog saveza, što se vjerovatno neće dogoditi.

Stoga, čelnici kluba su se okrenuli dovođenju Mauricija Pochettina, koji je želja predsjednika Florentina Pereza već dugi niz godina. Navodno, ovaj put su spremni učiniti sve što je moguće kako bi Argentinac stigao na Santiago Bernabeu. Kako navode engleske novine The Sun, ‘kraljevi’ su mu spremni poslati nevjerovatnu ponudu, a u pitanju je cifra od oko 17 miliona funti godišnje, što je duplo više nego što trenutno zarađuje na klupi Spursa.

Pored toga, Perez će mu prepustiti odabir novih pojačanja, te smatra kako je Pochettino pravi čovjek koji će izgraditi novi tim ‘Galacticosa’. Nažalost za navijače Spursa, igrači koje bi argentinski stručnjak najvjerovatnije doveo su po svemu sudeći igrači koje trenutno ima u londonskom timu, a riječ je o Harryju Kaneu i Christianu Eriksenu, koji se dugo vremena povezuju sa odlaskom u španjolsku prijestolnicu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!