NaslovnicaVijestiPONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Juventus nudi Dybalu i još jednu zvijezdu...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Juventus nudi Dybalu i još jednu zvijezdu u zamjenu za Lukakua!

Kako izvještavaju engleski i talijanski mediji, čelnici Juventusa spremni su ponuditi čak dvije zvijezde u zamjenu za napadača Manchester Uniteda Romelua Lukakua, a riječ je o Paulu Dybali i Mariju Mandžukiću.

Juventus nudi dvije zvijezde za Lukakua

Iako se dugo vremena Lukaku povezivao sa odlaskom u redove Juventusovog velikog rivala Intera, ‘Stara dama’ je sada navodno vodeća u utrci za njegovo dovođenje.

Pregovori između Intera i Manchester Uniteda su propali nakon što Nerrazurri nisu poslali zadovoljavajuću ponudu za Belgijanca. S druge strane, klub iz Torina je spreman ponuditi dva igrača, Dybalu, koji je želja Ole Gunnara Solskjaera, te Mandžukića, na kojeg novi trener Maurizio Sarri ne računa u predstojećoj sezoni.

Iako se vrijednost Dybale procjenjuje skoro isto kao i vrijednost Lukakua, u Juventusu su spremni u pregovore uključiti i hrvatskog napadača kako bi što prije postigli dogovor sa ‘Crvenim vragovima’. Novine The Sun također izvještavaju kako će ‘Stara dama’ uz sve to ponuditi još i oko deset miliona eura.

Međutim, bez obzira da li došli njih dvojica na Old Trafford ili ne, Marcus Rashford će po svemu sudeći predvoditi napadač Solskjaerovog tima sljedeće sezone. S druge strane, Dybala bi također zasigurno dobiti svoje mjesto u početnih jedanaest, na poziciji desetke, ili na lijevom krilu.

25-godišnjak je navodno danas održao razgovor sa Sarrijem, te mu je poručio konačnu odluku da li želi ostati ili otići, dok je njegov agent navodno jučer primjećen u Manchesteru, gdje već dogovara ugovor za Argentinca sa upravom engleskog velikana.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!