NaslovnicaVijestiPONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Juventus odlučio poslati ponudu od 150 milijuna...

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Juventus odlučio poslati ponudu od 150 milijuna eura za zvijezdu Liverpoola!

Juventus navodno na ljeto planira napraviti transfer ponudu za zvijezdu Liverpoola Virgila van Dijka.

Juventus odlučio poslati

Smatrajući da je najbolji branič na svijetu, nizozemski internacionalac bio je poprilično utjecajna figura Redsa otkako im se pridružio iz Southamptona. Do sada je van Dijk postigao 11 golova i četiri asistencije u 106 nastupa u svim natjecanjima.

Prema The Sunu, Juventus je zainteresiran za potpisivanje nizozemskog kapetana ovog ljeta i spremni su mu ponuditi nevjerojatnih 150 milijuna funti što bi bila nova svjetska naknada za transfer braniča.

Izvor iz Torina navodi: “Nakon što je osvojio puno trofeja s Liverpoolom, Juventus smatra da će možda biti spreman za novi izazov na kraju sezone, pogotovo jer nekoliko godina igra u Velikoj Britaniji. A klub aktivno planira napraviti veliku ponudu za njega na ljeto. ”

Van Dijk čvrsto stoji na začelju Liverpoola i ključni je razlog zašto imaju najbolji obrambeni rekord u Premier ligi ove sezone. 28-godišnjak je također postigao četiri pogotka u 34 utakmice do sada.

Nema sumnje da će i drugi klubovi biti zainteresirani za potpisivanje igrača van Dijkove sposobnosti. Juventus trenutno ima prilično dobrih opcija na toj poziciji, ali potpisivanje nizozemskog internacionala nedvojbeno bi pojačalo njihov sastav i njihove šanse za osvajanje Lige prvaka.

Međutim, male su vjerojatnoće da će Liverpool biti spreman pustiti jednog od svojih najvažnijih igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!