NaslovnicaVijestiPonuda koja se ne odbija: Real Madrid pronašao zamjenu za Sergio Ramosa!

Ponuda koja se ne odbija: Real Madrid pronašao zamjenu za Sergio Ramosa!

Real Madrid navodno sprema dogovor za transfer braniča Intera i navodi se da je Milan Skriniar također cilj i Liverpoola.

Ponuda koja

Slovački internacionalac trenutno je jedan od najboljih klupskih bekova i bez sumnje bi bio veliko pojačanje za većinu najboljih klubova.

Don Balon je nedavno tvrdio da je Liverpool zainteresiran za ljetni dogovor za Skriniara, ali čini se da će imati i druge ponude.

Svježe ažuriranje Don Balona kaže kako bi se Real mogao pridružiti utrci za 24-godišnjaka i pokušati spustiti svoju cijenu vrijednu 80 milijuna eura, nudeći Luku Modrića ili Edera Militaoa kao dio dogovora.

To bi moglo biti vrlo primamljivo za Inter, iako ostaje da se vidi koliko će se teško potruditi da zadrže jednog od svojih najvažnijih igrača.

Unatoč ukupnoj dominaciji Juventusa u Seriji A posljednjih godina, Antonio Conte izgleda da je Inter pretvorio u prave natjecatelje za naslov ove sezone, pa će željeti zadržati ovaj sastav.

Liverpool će se sigurno nadati da će i dalje biti u prilici da dovedu Skriniara, jer će Redsima nedostajati zamjene u paru sklonom ozljedama Joel Matip i Joe Gomez.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!