NaslovnicaVijestiPONUDA OD 63 MILIJUNA PRIHVAĆENA: Unai Emery pronašao zamjenu za Mesut Ozila!

PONUDA OD 63 MILIJUNA PRIHVAĆENA: Unai Emery pronašao zamjenu za Mesut Ozila!

Ponuda od 63 milijuna prihvaćena! Unai Emery pronašao zamjenu za Mesut Ozila! Arsenal je, kako se izvješćuje, prihvatio ponudu za ofanzivnog veznjaka James Rodrigueza, jer Unai Emery želi da zamijeni Mesut Ozila na Emiratesu.

Ponuda od 63

Kolumbijski internacionalac je trenutno na posudbi u Bayern Munichu, ali izgleda da je spreman za transfer, sa Juventusom koji je također spomenut među timovima koji se bore za Španjolca, piše Don Balon.

Navodno se govori kako Rodriguez sada odlučuje gdje će otići, iako je Arsenal u odličnoj poziciji, jer su poslali ponudu od 63 milijuna funti za igrača, prema pisanju Don Balona.

Real Madrid želi prodati Rodrigueza nakon njegovog nedostatka utjecaja na Bernabeu, a on također nije bio najbolji u većem dijelu svog vremena u Bundesligi. Bilo je njegovih momenata, ali vjerujemo da nije vrijedno ovoliki novac.

27-godišnjak sigurno ima potencijal biti igrač svjetske klase, kao što je ilustirao u godinama, pogotovo u Monacu i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine koje mu je donijelo veliki transfer u španjolsku prijestolnicu.

Ako Emery može dobiti najbolje od Rodrigueza, mogao bi biti dobra zamjena za Ozila nakon teške sezone na stadionu Emirates.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!