NaslovnicaVijestiPONUDA OD 80 MILIJUNA EURA PRIHVAĆENA: Zvijezda iz Premier lige prelazi u...

PONUDA OD 80 MILIJUNA EURA PRIHVAĆENA: Zvijezda iz Premier lige prelazi u Real Madrid – potpisuje šestogodišnji ugovor!

Real Madrid je navodno pobijedio Manchester Uniteda u utrci za ključni transfer ove sezone.

Prema navodima Don Balona, plejmejker Tottenhama Christian Eriksen je rekao ‘DA’ španjolskim divovima i sada dogovara uvjete za šestogodišnji ugovor vrijedan 11 milijuna eura godišnje na Bernabeu.

U izvješću se dodaje da će ga Spursi pustiti za naknadu od 80 milijuna eura – što će pasti kao veliki udarac za Manchester United.

Evening Standard je prethodno povezao Danca kao metu za Crvene đavole i mogao je biti savršeno pojačanje kako bi poboljšao njihov napad.

Eriksen bi sigurno pojačao ekipu i bio bi nadogradnja za one poput Paula Pogbe i Juana Mate kao kreativnih opcija na sredini terena, budući da je godinama bio igrač svjetske klase za Tottenham.

Real će, međutim, biti oduševljen što će uskoro završiti taj transfer, jer je Zinedinu Zidaneu ovaj igrač prijeko potreban nakon iznimno razočaravajuće sezone.

27-godišnjak bi mogao biti savršen kao dugoročna zamjena za veterana Luku Modrića, a možda se čak pridruži sa iskustvom osvajanja Lige prvaka, jer njegova momčad Tottenhama igra u finalu protiv Liverpoola ove sezone sljedećeg mjeseca.

Večeras se igra druga utakmica polufinala play-offa za Premier ligu, gdje će Leeds ugostiti Derbyja.

Leeds – Derby: Najava uzvratne utakmice polufinala play-offa za Premier ligu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!