NaslovnicaVijestiPONUDA PRIHVAĆENA - TRANSFER SE ZAVRŠAVA DANAS: Zvijezda Arsenala odlazi u Španjolsku!

PONUDA PRIHVAĆENA – TRANSFER SE ZAVRŠAVA DANAS: Zvijezda Arsenala odlazi u Španjolsku!

Lijevi bek Arsenala Nacho Monreal navodno je dogovorio transfer u Real Sociedad koji bi mogao proći danas, izjavio je novinar Kike Marin.

PONUDA PRIHVAĆENA

Kao što se vidi na Twitteru ispod, Marin tvrdi da je ovaj dogovor vrlo blizu, jer je Monreal osobno dao zeleno svjetlo za potencijalni transfer.

Čini se pomalo rizičan potez Arsenala, s tim da se Monreal pokazao kao solidan igrač u klubu tijekom godina, bilo da je igroa na lijevoj ili desnoj strani.

Iskusni Španjolac je možda, međutim, prošao svoje najbolje vrijeme i spreman je da napravi ključni korak zbog ljetnog dovođenja Kieran Tierneya iz Celticsa.

Ipak, to ostavlja samo Unaija Emeryja sa Seadom Kolašincem kao rezervnim igračem za Tierneya, a Bosanac je prilično manje uvjerljiv izvođač za ekipu iz sjevernog Londona.

Arsenal je imao naporno ljeto prije zatvaranja prijelaznog roka u Premier ligi, tako da možda ima smisla da oni sada naprave i koju prodaju, dok transfer rok ostaje otvoren do kraja mjeseca u ostalim ligama u Europi.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!