NaslovnicaVijestiPONUDA PRIHVAĆENA: Zvijezda Real Madrida za 86 milijuna funti prelazi na Old...

PONUDA PRIHVAĆENA: Zvijezda Real Madrida za 86 milijuna funti prelazi na Old Trafford!

Ponuda prihvaćena! Zvijezda Real Madrida za 86 milijuna funti prelazi na Old Trafford! Manchester United je, kako se izvješćuje, dogovorio osobne uvjete sa Real Madridovim braničem Rafael Varaneom zbog transfera na Old Trafford.

Ponuda prihvaćena

Špekulacije o tome kako bi Francuz uskoro mogao krenuti u Manchester United se pojačavaju, dok Don Balon također povezuje igrača sa preseljenjem u ekipu Ole Gunnar Solskjaera.

I sada još jedan španjolski izvor, Diario Gol, tvrdi da se Varane složio sa preseljenjem u Manchester United nakon što je nezadovoljan životom u Real Madirdu, s ponudom od 86 milijuna funti koja je postavljena kako bi se posao završio.

Ako bi to bilo dovoljno da se Real Madrid ubijedi na prodaju Varanea, 25-godišnjak bi bio najskuplji branič svih vremena, pretekao bi i 75 milijuna funti koje su plaćene Southamptonu od Liverpoola za Virgila Van Dijka prošle sezone.

Nema sumnje da bi Unitedu bilo potrebno pojačanje u obrani u ovom trenutku nakon loše sezone Chrisa Smallinga, Erica Bailyja i Phil Jonesa, dok se Marcos Rojo borio da ostane u formi.

Varane je pokazao da je zvijezda nakon što je impresionirao u svom vremenu na Bernabeu i francuskoj reprezentaciji, igrajući ključnu ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva u Rusiji prošlog ljeta.

Navijači Crvenih đavola bi zasigurno bili oduševljeni kada bi njihov klub mogao izvući ovo veliko pojačanje, bez obzira na cijenu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!