NaslovnicaVijestiPored Arsenala i Liverpoola on izabrao West Ham

Pored Arsenala i Liverpoola on izabrao West Ham

Pored Arsenala i Liverpoola on izabrao West Ham. Veznjak Borussije Monchengladbach Havard Nordtveit, kako stvari stoje ide za West Ham ovog ljeta. To prenosi Football Insider, koji tvrdi da je Norveški internacionalac već rekao Čekićarima da dolazi u istočni London.

Pored Arsenala i Liverpoola

25-godišnjak je navodno izabrao Slaven Bilićevu ekipu od 12 drugih klubova koji su bili zainteresovani za njega, od kojih se smatraju da su dva iz Premier lige, Arsenal i Liverpool.

Bivši omladinac Topnika je nedavno otkrio svoje namjere povratka u Premier ligu kada mu istekne ugovor na kraju sezone.

“Volio bi da objavu o mom novom timu ostavite zvaničnoj stranici mog novog tima, što je i dogovoreno s obzirom na trenutnu situaciju. Mogu reći, međutim, da idem natrag u Englesku.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Bio sam tamo kao dječak, igrajući za Arsenal kada sam imao 17. godina, ali nikada nisam odigrao niti jedan susret u Premier ligi. Engleska je moj veliki cilj i tako svakog nogometaša u Norveškoj, a ja bih se volio oprobati.”

Dok je menadžer Čekićara, Slaven Bilić otkrio ranije ovog mjeseca: “Mnogi klubovi su zainteresovani za Nordtveita i prate njegovu situaciju. Mi smo također zainteresovani za njega.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!