NaslovnicaVijestiPORED BARCELONE I REALA: Atletico Madrid glavni kandidat za potpis 300 milijuna...

PORED BARCELONE I REALA: Atletico Madrid glavni kandidat za potpis 300 milijuna eura vrijednog igrača iz Serije A!

Atletico Madrid se navodno nalazi u odličnoj poziciji da potpišu veznjaka Brescije Sandro Tonalija.

PORED BARCELONE

19-godišnjak je sastavni igrač za Bresciju, za njih je do sada odigrao 65 nastupa u kojima je postigao šest golova i 11 asistencija. Tonali je odigrao glavnu ulogu u Bresciji, osvojivši Seriju B prošle sezone, čime je promoviran u Seriju A prvi put od 2010. godine.

U 2019/20 sezoni je talijanski reprezentativac uspio upisati 12 nastupa na svim natjecanjima, dok je postigao gol protiv Genoe i pružio još dvije asistencije protiv Bologne i Napolija.

Prema pisanju Don Balona, Real Madrid i Barcelona su također zainteresirani za Tonalija, ali Atletico Madrid je navodno glavni kandidat za njegovo potpisivanje. Izvještaj tvrdi da ga Atletico vidi kao zamjenu za Thomasa Parteya.

Prema pisanju Football Italije, predsjednik Brescije Massimo Cellino je tinejdžera ocijenio na 300 milijuna eura. Naravno da su male vjerojatnoće da će se Tonali prodati za taj iznos, ali njegov trenutni klub zatražit će definitivno veliku svotu novca za nejga.

S obzirom da Brescia ima dobre šanse za povratak u Seriju B, izgledi za odlazak Tonalija u klub su veliki. Momčad Atletico Madrida će nesumnjivo da se pojača ako talijanski internacionalac bude potpisao za njih.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!