NaslovnicaVijestiPortugalska starleta: "Cristiano Ronaldo i ja smo proveli vruću noć skupa."

Portugalska starleta: “Cristiano Ronaldo i ja smo proveli vruću noć skupa.”

Cristiano Ronaldo – čovjek koji je u svoje 32 godine prošao put od dna do vrha, a svojim je zalaganjem i neprestanim radom stigao do statusa jednog od najvećih svih vremena. Naravno, život na “visokoj nozi” i stalno pojavljivanje u medijima donosi i razne spekulacije i skandale poput ovoga što vam donosimo danas. 

Porugalski magazin “TV Guide” navodi kako je 21-godišnja portugalska starleta, Natacha Sofija, 23. ožujka ove godine sa Ronaldom provela “vruću noć”. Priču je portugalskom tabloidu ispričala sama Natacha, koja je otkrila i pojedinosti susreta. Navodno su se dopisivali, a Ronaldo joj je odgovorao sve dok se nisu našli. Nakon tog susreta, dao joj je 300 eura za taksi.

“Izdao ju je (Georginu). Rijetko je pričao o njoj, no kad smo bili zajedno, to je čak priznao. Rekao je da je jedan od razloga zašto je s njom to da je dobra prema njegovom sinu. Rekao mi je i da je jako zauzet čovjek koji nema vremena za ljubav” – prenosi Index.hr

[su_live_koeficijenti_v2]

Počeli su se dopisivati još 2015. godine, a njegovu je pažnju osvojila seksi snimkom twerka. “Odlučila sam mu poslati privatnu poruku na Instagram. Ne skrivam da sam imala namjeru da budem sa njim. Bila sam jako iznenađena njegovim odgovorom.”

Šarmantnom Portugalcu ovo nije po prvi puta da se nalazi u ovakvom “seks skandalu”. Prije 2 godine, ista situacija odvila se i sa Daniellom Chavez, meksičkom Playboy zvijezdom. “Upoznala sam ga u studenom 2014. godine u SAD-u. Upoznali smo se preko e-maila i Skypea. Morala sam putovati radi posla, a on me pozvao k sebi na par dana. U početku je bio sramežljiv, ali kada se kasnije opustio, pokazao se pravim muškarcem. Volio me, ali nije smio to pokazati.”

“Samo sam željela ispuniti svoj san i imati odnose s njim. Svidjelo mu se moje lice, moje grudi, ali i činjenica da sam prva Playboy djevojka s kojom je spavao.”

Bilo je to u vrijeme kada je Ronaldo bio sa ruskim modelom, Irinom Shayk. Portugalac sa današnjom djevojkom Georginom ima zajednicu od 3 djece, a na putu je i četvrto biološko. Jasna je činjenica kako mu ove česte pojave u medijima kvare reputaciju, a kakav će biti rasplet sa situacijom oko portugalske starlete, ostaje nam za vidjeti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!