NaslovnicaVijestiPortugalski napadač: Znam koliko su dobri Gvardiol i Kovačić, već sam igrao...

Portugalski napadač: Znam koliko su dobri Gvardiol i Kovačić, već sam igrao protiv njih

Portugal i Hrvatska odigrat će pripremnu utakmicu u subotu u 18:45 sati na Nacionalnom stadionu u Lisabonu, uoči Europskog prvenstva koje počinje 14. lipnja.

“Još uvijek ne pričamo o Hrvatskoj, ali znamo njezine kvalitete. Na pretposljednjem Svjetskom prvenstvu bila je u finalu, a na prošlom u polufinalu, tako da će to biti zahtjevna utakmica”, rekao je 24-godišnji igrač Wolverhamptona Pedro Neto na press konferenciji u Lisabonu.

U engleskoj Premier ligi Neto se susreo s hrvatskim igračima Mateom Kovačićem i Joškom Gvardiolom iz Manchester Cityja.

“Već sam igrao protiv njih. Po rezultatima znamo koliko su dobri”, rekao je Neto.

Portugal, koji je dobio svih deset kvalifikacijskih utakmica, vjeruje da može ponoviti uspjeh iz 2016. godine kada je postao prvak Europe.

“Portugal uvijek teži osvajanju natjecanja na kojima sudjeluje”, izjavio je Neto, koji iza sebe ima šest nastupa i pogodak za reprezentaciju. U utorak je Portugal u prijateljskoj utakmici pobijedio Finsku rezultatom 4:2.

“Osjećali smo se ugodno, a Finska do tih golova nije stvorila niti jednu šansu pred našim vratima. Malo smo se opustili i to moramo popraviti. To smo naučili iz te utakmice”, rekao je Neto.

Napadač Cristiano Ronaldo i defenzivni vezni Ruben Neves nisu sudjelovali u toj utakmici jer su se pridružili reprezentaciji nakon nastupa za saudijski Al-Hilal u finalu lokalnog kup natjecanja prije tjedan dana. “To su izvrsni igrači. Sve što nam može pomoći je dobrodošlo”, zaključio je Neto.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!