NaslovnicaVijestiPosao godine ili propast godine? Inter riskira sa transferom Džeke i Kolarova

Posao godine ili propast godine? Inter riskira sa transferom Džeke i Kolarova

Inter i Romi već neko vrijeme flertuju oko transfera Edina Džeke iz Rima u Milao. Postaje sve očitije da je sporazum koji uključuje tri nogometaša i nadoknadu, vrlo blizu realizacije, te da bi se posao trebao zaključiti nakon kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Džeko

Novi trener Intera Antonio Antonio Conte želi dva igrača Roma, oba s Balkana. Napadač, Edin Džeko, već je dugo označen kao Interov cilj, a Milanski je klub, usmeno, također već i dogovorio transfer. Napadač iz Sarajeva ulazi u posljednju godinu ugovora s Romom, ali također želi probati nešto novo u karijeri, ali prije svega igrati u Ligi prvaka. U njegovom slučaju govori se o naknadi od preko 10 milijuna eura.

Corriere dello Sport sada izvješćuje kako Inter također želi branitelja reprezentacije Srbije,  Aleksandra Kolarova. Ideja je da bi Inter za Džeku i Kolarova platio 10 milijuna eura, a u transfer bi “ušao” i mladi napadač David Merolo.

Inter je prošle godine slično napravio sa Nicolom Zaniolom, prilikom transfera Radje Nainggolana. Iz Rome su sada također željeli mladog golmana Ionuta Radua i napadača Sebastiana Espositoa, ali Inter nije bio zainteresiran. Ukoliko im se ponovi situacija kao sa Zaniolom koji je sada vrijedan preko 50 miliona eura, u Interu neće biti zadovoljni.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!