NaslovnicaVijestiPOSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: Evo što je Julen Lopetegui rekao nakon što je...

POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: Evo što je Julen Lopetegui rekao nakon što je dobio otkaz u Real Madridu!

Jučer je na službenoj stranici Real Madrida potvrđeno kako je Julen Loptegui dobio otkaz nakon niza loših rezultata.Lopetegui dobio otkaz u Real Madridu

Kao što su mnogi i očekivali, 52-godišnjak je napustio Santiago Bernabeu nakon velikog poraza na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone u nedjelju, kada je domaćin slavio rezultatom od čak 5-1.

[su_bet365_koeficijenti]

Iz Real Madrida su objavili priopćenje u kojem su potvrdili njegov odlazak, te su ga indirektno kritikovali zbog neuspjeha u vođenju talentirane ekipe. Naime, u priopćenju piše: “Postoji veliki nerazmjer između kvalitete ovog tima, koji ima osam igrača nominiranih za Zlatnu loptu, i do sada postignutih rezultata.”

Ipak, Lopetegui je odbio uzvratiti na te kritike, te se zahvalio svima u klubu. U intervjuu nakon otkaza, bivši španjolski izbornik je rekao: “Nakon odluke koju je donio upravni odbor Real Madrida, želim se zahvaliti klubu na prilici koju su mi dali. Hvala igračima za njihov trud i rad, kao i svakom od zaposlenih u klubu. Naravno, zahvaljujem se i navijačima na podršci, želim im sve najbolje u nastavku sezone.”

Funkciju trenera će privremeno preuzeti trener Real Madrid Castille Santi Solari, sve dok ne dođe prava zamjena. Glavni kandidat za preuzimanje klupe ‘Los Blancosa’ navodno je Antonio Conte, iako još uvijek nije postigao nikakav dogovor sa klubom iz španjolske prijestolnice. Kako nalažu pravila La Lige, čelnici Real Madrida imaju samo dva tjedna da otkriju tko će naslijediti Lopeteguija. ‘Kraljevi’ se trenutno nalaze na razočaravajućem devetom mjestu u La Ligi sa samo 14 osvojenih bodova iz deset odigranih kola, te niza od čak pet utakmica bez pobjede. U okviru sljedećeg kola, koje je na rasporedu predstojećeg vikenda, na Santiago Bernabeuu će ugostiti šestoplasirani Valladolid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!