NaslovnicaVijestiPOSLAO PORUKU SVOM KLUBU: Ako me moj klub pusti, volio bi igrati...

POSLAO PORUKU SVOM KLUBU: Ako me moj klub pusti, volio bi igrati u Liverpoolu!

Poslao poruku svom klubu! “Ako me moj klub pusti, volio bi igrati u Liverpoolu!” Abdulkadir Omur dao je pozitivan odgovor na nedavne transfer glasine koje ga povezuju sa potencijalnim prelaskom u Liverpool.

Poslao poruku

19-godišnjak izgleda sjajno nakon što je impresionirao u Trabzonsporu i Mirror je nedavno tvrdio da su Liverpool i Manchester City među zainteresiranim.

Nakon što je ispitan o špekulacijama u vezi sa Liveroolom, Omur je svakako zvučao prilično pozitivno o velikom transferu u Englesku.

Dok se mladić odupirao porivu da stavi previše izravnog pritiska na svoj trenutni klub, priznao je da je Liverpool važan klub i da bi to bio veliki pomak za njega u Europu u nekom trenutku njegove karijere.

“Liverpool je vrlo važan klub, ali najvažniji su interesi Trabzonspora”, izjavio je za CNN Turk.

“Ako mi moj klub kaže da mogu otići, otići ću i ako mi kažu da ostanem, ostat ću. Vidjet ćemo.”

“Moj prioritet je Trabzonspor, ali imam san igrati u Europi. Nadam se da ću jednog dana igrati tamo. Moj san je da uspijem ovdje i onda odem u Europu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!