NaslovnicaVijestiPOSLAO PORUKU THIERRYJU HENRYJU: Evo kakav savjet je Arsene Wenger dao novom...

POSLAO PORUKU THIERRYJU HENRYJU: Evo kakav savjet je Arsene Wenger dao novom treneru Monaca!

Bivši trener Arsenala, legendarni Arsene Wenger priznao je kako je sretan što je njegov bivši igrač Thierry Henry dobio svoj prvi posao u trenerskoj karijeri, nakon što je Francuz prije nekoliko dana stigao na klupu Monaca.

Wenger savjetovao Henryja

31-godišnjak je u klubu iz Kneževine službeno predstavljen u srijedu, a stigao je kao zamjena za Leonarda Jardima, koji je dobio otkaz nakon razočaravajućih nastupa Monaca ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Henry se na svom predstavljanju prisjetio legendarnog Wengera, za kojeg je rekao kako je imao veliki utjecaj na njegov život, a on mu je uzvratio poželivši mu sreću u trenerskoj karijeri, te mu je dao i nekoliko savjeta. Upitan od strane novinara L’Equipea što misli o pridruživanju Henryja Patricku Vieiri, koji trenutno vodi Nicu u Francuskoj, Wenger se našalio izjavivši: “To me čini sretnim, jer im nisam zgadio trenerski posao. Sada će Henry izgraditi svoj put. On je jako inteligentan i ima sve što je potrebno da uspije kao trener.”

Zatim je dodao: “Sve će zavisiti od toga koliko dobre igrače će imati, koliko će im vjerovati, kao i od toga da li će imati malo sreće. Ja sam imao takvu priliku u svim klubovima koje sam vodio i volio bih da i on ima okruženje koje će mu dozvoliti da pokaže što zna. Uvijek je imao veliku strast prema nogometu, jako dobro poznaje igru.”

Monaco je prije samo dvije sezone postao prvak Francuske pod vodstvom Jardima, nakon čega su čelnici kluba odlučili prodati skoro sve najveće zvijezde. Ipak, Wenger vjeruje kako je Henry osoba koja će ih vratiti na pravi put. Rekao je: “Ovo ima smisla. U tom klubu je započeo igračku karijeru, a sada započinje i trenersku. Sve ono što je učinio u Monacu kao igrač daje mu priliku da započne ovo novo poglavlje u svom životu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!