NaslovnicaVijestiPOSLAO PORUKU UPRAVI: De Gea spreman ostati u Manchester Unitedu, a ali...

POSLAO PORUKU UPRAVI: De Gea spreman ostati u Manchester Unitedu, a ali uz jedan uslov!

Ako je vjerovati pisanjima engleskih medija danas, jedan od najboljih golmana na svijetu David de Gea spreman je ostati u Manchester Unitedu i potpisati novi ugovor sa ‘Crvenim vragovima’.

De Gea potpisuje novi ugovor

Čelnici kluba su krajem novembra aktivirali opciju jednogodišnjeg produženja ugovora u njegovom trenutnom ugovoru, te on sada traje do ljeta 2020. godine. Španjolski reprezentativac navodno već duže vrijeme pregovara oko potpisa novog dugogodišnjeg ugovora, a uskoro bi ga po svemu sudeći mogao i potpisati.

28-godišnjak nije krio nezadovoljstvo učinkom ‘Crvenih vragova’ u prvom dijelu sezone, dok je na klupi bio Jose Mourinho. Međutim, dolaskom Ole Gunnara Solskjaera sve se promijenilo. United je nanizao čak šest uzastopnih pobjeda, a Daily Mail izvještava kako De Gea odlučio ostati, te da je spreman staviti potpis na novi ugovor sa klubom.

Ipak, bivši golman Atletico Madrida, koji po trenutnom ugovoru zarađuje 200,000 funti tjedno, zahtijeva plaću od 300,000 funti tjedno, s bonusima. Odluku o produženju ugovora donio je nakon nevjerovatnog nastupa kojeg je imao protiv Tottenham Hotspura u nedjelju, kada je njegov tim slavio rezultatom 1-0. To je bio njegov uvjerivo najbolji nastup od početka sezone, s obzirom da je imao čak 11 obrana.

Solskjaer je nakon utakmice rekao: “Imao je možda jednu ili dvije fantastične obrane, a za ostalo su zaslužni koncentracija i dobro pozicioniranje. U klubu su branili neku legendarni golmani, i mislim da je De Gea konkurencija Edwinu van der Saru i Peteru Schmeichelu za to mjesto broj jedan u povijesti kluba.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!