NaslovnicaVijestiPOSLATA PONUDA OD 50 MILIJUNA EURA: Liverpool vraća svog bivšeg igrača na...

POSLATA PONUDA OD 50 MILIJUNA EURA: Liverpool vraća svog bivšeg igrača na Anfield!

Poslata ponuda od 50 milijuna eura. Liverpool vraća svog bivšeg igrača na Anfield! Liverpool je navodno poslao ponudu od 50 milijuna eura za ponovni potpis Susoa iz AC Milana u zadivljujućem potencijalnom transferu.

POSLATA PONUDA

Španjolski ofanzivni veznjak nije uspio da se dokaže na Anfieldu kao mladi igrač, ali je uživao u velikom uspjehu od odlaska na San Siro.

Suso trenutačno ima jednu od najboljih sezona, postižući četiri gola i osam asistencija za Milan u 15 utakmica u Seriji A do sada.

Time se 25-godišnjak stavlja na nivo Eden Hazarda i Lionel Messija kao jeda od igrača koji ima najviše asistencija u top pet najvećih liga u Europi ove sezone.

Prema pisanju Calciomercata, Liverpool je spreman platiti velike novce da bi doveli Susoa natrag u klub, jer su pripremili 50 milijuna eura za svog bivšeg igrača.

Jurgen Klop nije baš očajnički željan napadača ovog tipa, ali mu je potrebno više dubine u napadu zbog nedosljednosti Roberta Firmina i Mohamed Salaha, obojica su pretrpjeli neku nedosljednost u ukupnoj formi ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!