NaslovnicaVijestiPOSLJEDICE NAPADA NA IGRAČE SPORTINGA: Katastrofa u trening kampu, ozlijeđen hrvatski reprezentativac,...

POSLJEDICE NAPADA NA IGRAČE SPORTINGA: Katastrofa u trening kampu, ozlijeđen hrvatski reprezentativac, igrači odbijaju igrati finale kupa!

Izvještaji koji dolaze iz Portugala tvrde da je skupina od oko 50 huligana, koji su pokrivenih lica, provalili u bazu treninga i napadali osoblje i igrače.

POSLJEDICE NAPADA

Menadžer Jorge Jesus, kapetan William Carvalho i zamjenik kapetana Rui Patricio su vjerojatno bili ciljani. Navedeni igrači navodno žele prekinuti svoje ugovore.

Nedavno su imenovani i u portugalskoj ekipui koja će igrati na Svjetskom prvenstvu. Štoviše, igrači Sportinga su spremni napraviti policijski izvještaj, kažu kako neće igrati u nedeljnom finalu portugalskog kupa.

[su_fa_cup_final]

Dok William Carvalho i zamjenik kapetana nisu ozlijeđeni, isto se ne može reći za Dosta i jednog hrvatskog reprezentativca.

Nizozemac je pretrpio ozljedu na nozi, a da ne pominjemo gadne posjekotine na glavi.

Izuzetno bizarno s obzirom da je ove sezone Dost postigao 27 ligaških golova. Iako se službeno nije oglasio, hrvatski reprezentativac i bivši igrač Rijeke, Josip Mišić je udaren u glavu također, ali je prema izvještajima koji dolaze iz Portugala u dobrom stanju.

Navodno je uzrok ovog huliganskog napada nezadovoljavajući završetak sezone, ali vjeruje se kako su nogometni i rukometni timovi namiještali utakmice, gdje je istraga pokrenuta prije nekoliko dana.

No, huligane je sigurno naljutila i činjenica da je Sporting izgubio od Maritima u posljednjem kolu u Primeiri, što je rezultiralo trećim mjestom i tri boda manje od drugoplasirane Benfice. Sporting je znači propustio to drugo mjesto i kvalifikacije za Ligu prvaka. Oni sa trećim mjestom idu tek u doigravanje Europske lige.

[su_vegas]

Naravno, Dost je šokiran zbog ovog sramotnog čina.

“Nemam riječi, nisam očekivao takvu situaciju, to je bila uznemirujuća situacija i svi smo šokirani”, rekao je za Ojogo.

“Ovo je drama za sve, ja nemam riječi.”

Primeira liga je reagirala, objavivši izjavu koja naziva navijače kriminalcima.

“Počinitelji ovih incidenata nisu navijači nogometa, oni su kriminalci.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!